Merhaba arkadaşlar 🥰 kendisine gidenler bana bilgi verebilir mi acaba ? Memnun musunuz ? İletişimi nasıl ? Hastane dışında kendisine ulaşmak isterseniz nasıl yapıyorsunuz ? İletişim numarası veriyor mu ? Normal doğum yanlısı mı ? Deneyimlerinizi yorumlarınızı bekliyorum🙏🏻
15 haftalık hamileyim hastane ve doktor değiştirmeyi düşünüyorum da.. memnun kalmak ve sonuna kadar devam edileceğim biri olsun istiyorum açıkçası

busrabrbr kesinlikle önermem 21 haftalık hamileyken bebeğimi kaybetmemde etkisi büyük. Genelde herkes sakin diye gidiyor o hanıma ama sakin olduğu iyi bir doktor olduğu anlamına gelmez . Ben önermem canım

Aynı hastanede Derya hanıma gidiyorum. İkinci doğumumu gerçekleştiricek. Biraz yoğun ve kalabalık fakat çok ilgili ben çok seviyorum kendisini 👌🏻

Burcu7260 Bende necla hanima gidiyorum çok memnunum cok bilgilendiriyor her konuda istedigimi soruyorum cok güzel anlatarak cevaplar veriyor telefon numarasini vermiyor ama herhangi bi sikintida hastaneyi arayip ona ulasilabilir

5 gün sonra

Burcu7260 geçmiş olsun tam olarak nasıl oldu acaba etkisi 😔 ne gibi bir sıkıntı yaşadınız , bende bu hafta gittim evet sakin bir yapısı var 33 haftalığım daha önce asiye hanıma gittim ama çok yoğun odaya girmemle çıkmam bir oluyor randevu saatimizde 2 saat sonra girebildk vs

2 ay sonra

elfida91 merhabalar nasılsınız hangi doktora gittiniz ne yaptınız acaba 😞

5 ay sonra