guzelanne01_ Seyma0323 bayılıyorum anne karnındaki hareketleri hissetmeye anneliğin en güzel yanı hamileliğe olduğum an hissetme zamanını sabırsızlıkla bekliyorum rabbim herkeze nasip etsin
Seyma0323 guzelanne01_ benim bebek doğdu bile 1.5 aylık oldu🤭 ben haftada 2 gün hastanedeydim hamileyken🤣 bebeğim çok hareketsizdi
guzelanne01_ Seyma0323 çok şükür kurtulmuşssun canım stresten Allahım hayırlı sağlıklı büyümesini nasip etsin
Seyma0323 guzelanne01_ Çoook stressli geçti canım çok şükür şimdi yanımda. InshAllah sağol canım darisi başına🥰
guzelanne01_ Burcukns hıım iyi canım ozaman galiba bende bh haftalarda hissedecem gibi teşekkür ederim
Burcuger guzelanne01_ ben 22. Haftada hissettim şuan 25 teyim arada hissediyorum 😁 ilk hamilelikte geç oluyormuş
MadameHappy34 guzelanne01_ 20-21 acaba Diyordum 22 de net hissediyordum 25 +4 :) ayaktayken bile hissediyordum 🤣
guzelanne01_ MadameHappy34 maşallah canım darısı bana sanırsam bende bu haftalarda hissedecem belli oldu cinsiyeti ne bebeğinin
guzelanne01_ Yeter14 maşallah canım ikisi aynı andamı harrket ediyor bende çok isterdim ikiz annesi olmak🫣
Yeter14 guzelanne01_ ilk zamanlar önce biri sonra diğeri hareket ederdi. Şimdi nst ye girdiğimizde falan da tek tek uyanıyorlar. Ama yattığımda elimi karnıma ne zaman koysam hemen uyanıyorlar birbirlerini de uyandırıyorlar 😁😁🐣🐣
guzelanne01_ Yeter14 yaaaa çok tatlı minnoşlar maşallah supanallah Allahım hayırlı sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah
guzelanne01_ MadameHappy34 maşallah bence erkekler geç oynuyor Ama sonrası çok hareketli oluyor kızlar erken oynuyor ama erkek kadar olmuyor kızımda erken başladı mesala çevremdede hep aynı duyuyorum bu düşüncemle ilgili