Kaç haftalıkken hissettiniz bebğinizin hareketlerini ? kızımda 14 te başlamıştı ya seğirmelerle sonrasında harekete dönmüştü şimdi 17 haftalığım hiç yok
guzelanne01_ benim ilk de 21 i bulmuştu ikinci hiç bilmiyorum daha 14
guzelanne01_ 14 mü mümkün değil hissedemezsnz hele ki ilki asla.bagirsak hareketidr o
guzelanne01_ 23 haftalık oldu oğlum ben ufak ufak 20. Ci haftada hissetmiştim hareketlerini şuandada gece solu ma ya da sağıma yattığımda daha net hissediyorum
guzelanne01_ benimde ilk hamileliğimde 16. Haftada hissetmiştim suan ıkıncı gebelıgım 16. Bıtıyo ama hıssetmedım. İkinci gebelik daha erken hissedilir diyorlardı 🥺
guzelanne01_ benim tam anlamı ile hissetmem 22 yi bulmuştu endişe etmeyin
guzelanne01_ 22 de hissettim ben
guzelanne01_ ben 22. Haftada hissettim şuan 25 teyim arada hissediyorum 😁 ilk hamilelikte geç oluyormuş
guzelanne01_ 20-21 acaba Diyordum 22 de net hissediyordum 25 +4 :) ayaktayken bile hissediyordum 🤣
guzelanne01_ 20 den sonra hissettim şimdi 24 haftaligiz daha net hissediyorum
guzelanne01_ 22+3 te başladım hissetmeye ikiz gebelik
guzelanne01_ 24 haftalık olduğunda hissettim bende ilk gebeliğim
Eymenslm ozaman sanırsam bu bebeğim 21 bulacak gibi hiç bir belirti yok
guzelanne01_ olabilir bebeğin hareketliliğine de bağlıdır belki bilmiyorum onu
.
Narinsuu 14 tü canım kızımda net eminim hafif hafif başladı ve devamı geldi hatta hiç unutmam babam vefat etmişti ağlayarak kabristana gitmiştim ilk orda başladı ve devam etti devam etmeseydi bağırsak derdim ama değildi☺️Şuan 17 haftalığım bağırsak hareketi bile yok
beyza-1 darısı bana canım maşallah☺️
Aylinslmci benim kızımda 2 ciydi ilk düşüktü kızım 2 ciydi 14 te başladı ama şuan 17 haftamdayım 3 oluyor yok bişey 🙈
deryaumay20 teşekkür ederim canım acıkcası biraz eendişelendim hafifte olsa seğirme olabilirdi diye düşündüm içim rahatladı bide herkez 13 de hisettim filan yazınca 🤷🏻♀️
22 hafta
Seyma0323 maşallah canım benimde daha çok ozaman🙈
Seyma0323 bayılıyorum anne karnındaki hareketleri hissetmeye anneliğin en güzel yanı hamileliğe olduğum an hissetme zamanını sabırsızlıkla bekliyorum rabbim herkeze nasip etsin
guzelanne01_ benim bebek doğdu bile 1.5 aylık oldu🤭 ben haftada 2 gün hastanedeydim hamileyken🤣 bebeğim çok hareketsizdi