Avokadoluhayat mothertobe1994 mothertobe1994 Eyüp hocaya gidiyorum ben de. 18 hafta olduk. Sizin kaç aylık
Avokadoluhayat theAna yanlış hatırlamıyorsam sezeryan 1 gece yatacak şekilde, özel odalı 20 bin civarı geliyordu. Ancak 1 ay önceden alabiliyorsunuz doğum paketini.
theAna mothertobe1994 muhtemel anlaşmalı olduğu hastanede yaparım. Başka bir doktora gitmek istiyorum ilk doğumum çok güzel geçmişti sevdiğim bir doktor.
mothertobe1994 theAna miracle ve kolanla anlasmali. Ben Girne Akcicek’te yapmayi planliyorum. Henuz konusmadim ama orda kendimi daha guvende hissederim diye dusunuyorum.
theAna mothertobe1994 akçiçekte emine hanım varmış iyi diye okumuştum burada bir yorumda. Daha önce devlete bi kaç sefer gittim hiç hijyenik değildi hemşirelerin tavrını vs sevmediğim için özel tercih ediyorum.
Avokadoluhayat Kıbrıs’tan bebek alışverişi yapan oldu mu acaba? Nerden aldınız? Fiyat farkı baya var sanırım tr ile arasında.
theAna Avokadoluhayat Girnede minime diye bir mağaza var genelde oradan alıyorum çoğu şeyi bir de riabirdy var online sayfa onun dışında hep Türkiyeden getiriyorum çok pahalı geliyor burası bana.
mothertobe1994 theAna Ozlen Hanim ve esi de orda bakiyor. Ben de devlet hastanesinde hemsire oldugum icin sorun yasayacagimi dusunmem.
Nesligul08 Avokadoluhayat bende yakın doğuda Eyüp hocaya gidiyorum daha yeniyiz ama memnunun ilgili doktor
Avokadoluhayat @"_Deniz1 _Deniz1 normal doğum yapan çok hastası var. Henüz çok erken için olduğu için konuşmadım daha açıkçası ama fizyolojim müsait ederse elbette normal doğum yapmak isterim.