Hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz? Kaçıncı haftadasınız :)
Avokadoluhayat merhaba ilk hamileliğimde Özlen hanıma gittim yine ona gidiyorum çok iyi bir doktor. Sizin doktorunuz kim
Avokadoluhayat bende yakın doğu İsmet hocaya gidiyorum
Avokadoluhayat bende yakın doğuda Eyüp hocaya gidiyorum daha yeniyiz ama memnunun ilgili doktor
Avokadoluhayat yakın doğuda Eyüp hocaya gidiyorum. 37 haftalık oldum. Kendisinden çok memnunum.
theAna Eyüp hocaya gidiyorum ben de. İlk gebeliğim. Ben de memnunum hocamdan
theAna dogumunuzu nerde dusunuyorsunuz ?
Selamlar ben de Ozlen Hanima gidiyorum cok memnunum. Kac haftaliksiniz ?
mothertobe1994
mothertobe1994 Eyüp hocaya gidiyorum ben de. 18 hafta olduk. Sizin kaç aylık
MelisaGgg yakın doğu Eyüp hocaya gidiyorum ben de memnunum
Avokadoluhayat yakın doğunun doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı
Avokadoluhayat ben de 17 hafta. Hemen hemen ayniyiz
theAna yanlış hatırlamıyorsam sezeryan 1 gece yatacak şekilde, özel odalı 20 bin civarı geliyordu. Ancak 1 ay önceden alabiliyorsunuz doğum paketini.
mothertobe1994 Allah kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla :)
mothertobe1994 yakın doğu da yapıcam kendi hocama eyüp hocayla inşallah
mothertobe1994 muhtemel anlaşmalı olduğu hastanede yaparım. Başka bir doktora gitmek istiyorum ilk doğumum çok güzel geçmişti sevdiğim bir doktor.
Avokadoluhayat anladım teşekkür ediyorum hemen hemen her yer aynı fiyat sanırım.
Avokadoluhayat amin 🙏🏻 hepimize insallah 🙂
theAna miracle ve kolanla anlasmali. Ben Girne Akcicek’te yapmayi planliyorum. Henuz konusmadim ama orda kendimi daha guvende hissederim diye dusunuyorum.
mothertobe1994 akçiçekte emine hanım varmış iyi diye okumuştum burada bir yorumda. Daha önce devlete bi kaç sefer gittim hiç hijyenik değildi hemşirelerin tavrını vs sevmediğim için özel tercih ediyorum.
Kıbrıs’tan bebek alışverişi yapan oldu mu acaba? Nerden aldınız? Fiyat farkı baya var sanırım tr ile arasında.
Avokadoluhayat Girnede minime diye bir mağaza var genelde oradan alıyorum çoğu şeyi bir de riabirdy var online sayfa onun dışında hep Türkiyeden getiriyorum çok pahalı geliyor burası bana.
theAna Ozlen Hanim ve esi de orda bakiyor. Ben de devlet hastanesinde hemsire oldugum icin sorun yasayacagimi dusunmem.