Kızlar 14 haftaligim vajinamin sağ tarafında tek şişkinlik var ve ağrı var nromalmi acaba bebek sagdmai diye acaba
Ebrarliva bilen yokmu ya
Ebrarliva genital bölgede şişlik yaşayan yokmu☹️
Ebrarliva ya ben hamileliğimde yaşamıştım şişlik doktoruma sormuştum mantar demişti fitil ve krem kullanmıştım geçmişti ama şimdi sende aynısındur diyemem bence en iyi teşhişi doktorun koyacaktır
Ebrarliva korkutmak hiç istemem ama enfeksiyondan da olabilir bartolin kisti de olabilir 🤔 benimde aynı sorunum vardı ama tek taraflı değil her yerinde üzüm büyüklüğünde taneli şişlik vardı varismiş 😣 lütfen ihmal etmeden doktora başvurunuz
Ebrarliva benimde sol tarafta vardi biraz bebek ordadir diye dusunuyordum sol kiz sag erkek derlerya oylede cikmisti 😅 ama tam ne tarafta yukardan bakincami goruyorsunuz yoksa
Ebrarliva progestan kullaniyor musunuz ondan olabilir
Merve_tna evet canım zaten caesamba gunu randveum var ama burdakilerede sorayım dedim onlar olsun geçerde kötü bisye dgeildir insallan
Ebrarliva değildir canım içini ferah tut başımıza gelebiliyo maalesef
Merve_tna aynen vala o kadar şey gasadimki bu da korkuttu beni
Elifsntrk zaten o dediğiniz kisttende var gibi vajinanın tam içinde ve yan tarafında siskinlik ama sadece sağ tarafta benim peki varsa napiolar ilaç tedavisini yoksa yada patlatiyorlarmi
Elifsntrk bende de varis var kaç haftalık gebesiniz şuannn 🙈
Varis olabilir , bazen varisler köyü renk olmayabiliyormus yada daha sonra rengi koyulasabiliyormus
nadrun nasıl yani varış şişkinlik yaparmiki
Ebrarliva hiç bilgim yok ne desem yalan olur doktorunuz en doğru bilgiyi verir
Ebrarliva yani top gibi bir şişkinlik mi yoksa vajina kenarında genelinde pütürlü şişkinlik mi nasıl bir siskinlik olguna göre değişir iç kısımda top gibiyse barotlin bezi şişkinliği olabilir
nadrun evet top gibi ☹️
Ebrarliva Dış tarafında top gibiyse varis diye biliyorum bende de var malesef31 haftalık oldum git gide çoğalıyo o toplar en başta 1 tane vardı şimdi 4 5 tane var
@“aysegulahmed”#bende damar olarak şişiyor vâris oluşuyor çok ağrıyor
Emineedrk 37+2 🙄 çok üzgünüm olduğu için arada ağrı da yapıyor normal doğum yapmıştım oğlumu bunda engellemesinden korkuyorum birkaç hafta sonra kontrol edecek doktor bakalım 🤔 sizin kaç haftalık 😊😊
Elifsntrk bende 29 dayım bazıları normal doğuma engel oluyor diyor bazıları ben normal doğurdum diyor kafam karıştı valla çatı muayanesinde mı bakıcak doktorunuz 🙈🥰
yarenh yok canım vala dişlik var dokununca belli oluyor zaten
Mrvemr e normal doğuma engelmi bu