Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız ve 18 haftalık hamiş anneler kaç kilo aldınız , hamileliğinizden bu yana

Bende 60 la hamile kaldım şuan 18+1 im 4 kilo almışım normal mi sizce

Hatice_Akn 18+6 yım 70.5 ile hamile kaldım 70-71 arası gidip geliyorum hala henüz kilo almadım. 8. Ve 14. Haftalar aeasında 3 kilo vermiştim onları geri aldım sadece şu an hamile kaldığım kiloya geri geldim yani 😬

54 kiloydum şuan 64 kiloyum🤭 kısıtlama yapmıyorum canım ne isterse yiyorum. Nasılsa doğumdan sonra veririm diye düşünüyorum ☺️🤭

Yaa yeterki bebişlerimiz sağlıcakla doğsunlar kilo verilir elbet , ama tabi insan yine merak etmiyo değil acaba çok mu aldım normal mi diye . Benimde şöyle saat 4 gibi akşam yemeğini yiyorum çünkü çok geç saate kalamıyorum acıkıyorum sonrasında saat 7 gibi bi açlık krizi daha geliyor o sırada ufak tefek kaçamaklar yapıyorum . Yani tam bi düzen tutturamadım . Siz nasıl besleniyorsunuz yada açlığınızı nasıl bastırıyorsunuz

Hatice_Akn ideali her aya 1 kg aslında. Ama anatomik fizyolojik etkenleri de oluyor. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi kolay :) bir de kusması olanlar kilo almıyor çok fazla. Kusma yaşamayanlar ya da aralıklı kusması olanlar kilo konusunda daha şanslılar malesef

Hatice_Akn 62 le hamile kaldım kusmaktan 58 e düştüm şimdi 34 haftayım 69 kiloyum. Belki kilo vermesem daha çok alırdım ama başladığım kiloya 7 kilo eklendi sadece. Ama bence doğum kilolarını hiç sıkıntı etmeyin. Doğumdan sonra kaç kilo aldırsanız alın dikkat edince büyük bir kısmı gidiyor.

Hatice_Akn çok teşekkürler ama 2-3 kilo daha az olsaydı son aylara daha rahat girerdim :(

Hatice_Akn
      ben hic almadım 18 e kdr ..
      Sonrasında 23 Haftama kdr aldıgım toplam kilo 3 tü.. Kilo alma hızlanıyor bi anda..
      28 haftalıgız şu an toplam aldıgım kilo 6 .. ben hep zayıf ilerledim hic kilo almıcam sandım hatta 😅 ama malesef ki başlangıcta hızlı kilo alanlar sonlara doğru ck daha fazla alıyor bu bir gerçek ama kilo almakda bünyesel bence