Kızlar iç çamarısım ıslaklık oluyor idrarda mı yoksa akıntımı anlamıyorum nişan gelmeden su geliyorum bilginiz varmı korkuyorum
Su geldiğini nasıl anlarız!!
Betulll1996 Canım öncelikle kokusundan anlayabilirsin ben hep altıma kaçırdığım için kokudan anlıyorum 😅 eğer konudan ayırt edemezsen de eczanede turnusol kağıtları satılıyor gazlı beze sarıp onu koy rengi değişmiyorsa idrar yada akıntıdır mavi oluyorsa amniyon sıvısıdır
Hallerimvarbenim nasıl bir koku oluyor ki su geldiğinde
Betulll1996 suyun geldiğini çok iyi anlarsın canım su geldiğinde öyle az gelmiyo bütün üstün ıslanmış altına yapmışsın gibi oluyo ve idrar olduğunu kokusundan anlarsın su değilse eğer benim hem nişanım hem suyum aynı gün geldi yataktan bianda kalktım üstüne yaptım sandım lavaboya gittim baktım idrar değil hala gelmeye devam ediyor sonrasındada kanama oldu ve hemen doktora gittik
Buseniizz Suyu değil idrarın kokusu yani
Su çeşmeden su akmis gibi kendiliğinden akiyo cisden rahat ayirirsin
Betulll1996 canım naptin şuanda aynısı bencede var
Betulll1996 geldiğini anlarsın canım bardaktan boşalırcasına bir anda geliyor benim ilk nişan gelmisti 2 saat geçmeden ntsdeyken dediğim gibi geldi
Minikbiranneem progestron kullanıyorum canım onun da akıntısı olur sık sık iç çamasırımı değiştirdim suan ıslaklık yok sende nasıl oluyor canım