EmineDefneGokce Seydageven anladım canım ama başkası içinde soruyor olabilir . Çünkü crl popo baş mesafesi, fl bacak uzunluğu demek. Fl ölçüsü 7 ile çarpınca da bebeğin boyu çıkar dediğin gibi
Mommy61 Seydageven o sizin söylediğiniz ilerleyen haftalardaki FL ölçümünün 7 ile çarpımı. İlk haftalarda CRL terimi bebeğin boyunu ifade eder baş ve popo arasındaki mesafedir
Mommy61 Feyzaclk evet insana öyle bakınca garip geliyor bebek şeklinde kalbi eli ayağı olan bi 6 cm :) parmak çocuk diyordum ben o haftalarda :)
Nagihannn789 Seydageven 22 hafta olduk ultrason resmini atmayı bilmiyorum o şekilde daha iyi anlatırdım aslında ama fl 35.9 mm yazıyo 🥲
Seydageven Nagihannn789 tamam o zaman 7yle carpiyosun canim detay vermedigin icin o sekil anladi kizcagiz
Nagihannn789 EmineDefneGokce hayır şuan 22+3 haftalık küçük değil bence ultrason kağıdında öyle yazdığı için merak etmiştim fl 35.9 mm yazıyo bide
EmineDefneGokce Nagihannn789 siz postunuza crl 30 mm yazmışsınız ama Crl 3 cm demek bu dediğiniz Crl de baş popo mesafesi Yanlış yazmışsınız