Kuruuzum Mehtapkz aynen canm benimde 1 kasim allahn izniyle🙏 İnsallah yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder allahim 🙏stres basladi tabi az kaldi hayirlisiyla ☺️
Mehtapkz Kuruuzum evet canim ya bende heycanlaniyorum tabiki allahin izniyle sorunsuz bisekilde herseyi atlatiriz
Mehtapkz Canisi44 bebegimin kafa capi yuksek eger kendi normali beklersem 4 ve uzeri olicak be riskli oluyor morml dogum erkek bebekler 41. Hafatya kadr durabilior riski goze almak istemedim ayrica normalde istemiordum zaten
Mehtapkz Canisi44 aslnda basindan beri normaldi taki 34. Haftaya gelene kadr hem kafa vapi hemde kilosu 3. Hafta onden gidiyrdu.. canim ne istiosa yedim canim en cok sut ictim muz yedim aklina geleblck herseyi yedim yani
Tubitoo Mehtapkz ayy ben uykusuz geceler 🙄 Heyecan, korku, merak, özlem hepsi bi arada ve yoğun duygular geçmeyen zaman 🤔
Tubitoo Annesininmelegi ben spinal+ epidural istedim siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Çok konforlu dediler kimle konuşsam 😊 Yan etkisi fln varmı?
Annesininmelegi Tubitoo bnde aynı şekilde inşallah 6 saat kaldı sezeryan ıma ve şu an uyuyamıyorum agrıdan
Mehtapkz Annesininmelegi canim dinlen biraz yarin yorgun olma sana soluyorumaa eminim bende 31 i gecesi sabaha kadr uyuuamam lutfen kendini iyi hissetgnde bizimle dogumunu paylas bizde merak icerisindeyiz
Tubitoo Annesininmelegi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin uyku yok 🤦🏼♀️ Tecrübeni paylaşırmısın bende merak içindeyim 😊
Annesininmelegi Mehtapkz ya inanılmaz bi hareket halıne girdiler ne oturabılıyorm ne uzanabılıyorm ne uyuyabiliyorum mahvoldum napıyolar içerde anlamış değilim ya çıldırmak üzereyim inan ağladm ağlıcam yanı
Mehtapkz Annesininmelegi al bendende okadar sozde son haftalarda yeri datalu kisitlanio diolar ama benimki son haftalarda dahada fena oldu hemde canimi cok yakior reflu tavan yapti uykusuzluk aldo basini gidior.. birde alt tarafimda cok baski var yataktan kalkerken yatarken zorlaniorum
Tubitoo Annesininmelegi bende de durum böyle kıpır kıpır 😳 Heyecanımızı hissedip onlarda çıldırıyor içerde bence 🤣
Tubitoo Mehtapkz baskı fena her kalkışımda altıma kaçırdım sanıyorum bişi yok 🤔 bizimkilerin yeri daralmadı genişledi herhalde 🤣 az kaldı sabır 🙏🏻