Aykutzen Mehtapkz canım bnm hamileliğim baya rahat bacak agrılarım dısında oyuzden bi gelsin bi gelmesin diyorm hakkımızda hayırlısı ınsallh bu surecide saglıcakla kolaylıkla atlatırız😊
Busranurasikk Ay herkes 29 Ekim sanırım 🙈 28 Ekim evlilik yıl dönümüm, 29 Ekim babamın Doğum günü ve 31 Ekim de yeğenimin Doğum günü bende inşallah 30 Ekim’e kadar bekleyebilirim diye dua ediyorum 🙏🏻 Ama sezaryen değil normal Doğum istiyorum 🙈
Unzile35 Mehtapkz benimde 1 kasım bende post açmayı düşünmüştüm ☺️ Heyecan korku hepsi bir arada nasıl sezeryan olacaksın ben spinal olacağım
Mehtapkz Unzile35 evet canim benimde spinal sezeryan birsey hissetmiyormusuzki cok heycan yapma canim mutlu gir mutlu cik ameliyat muhim degl somrasi onemli
Ebrus25 Mehtapkz 39 haftalık oluyorum sabah 9.30 hastaneye gel dedi fakat dün akşam sancim vardı hastaneydim gece doktor alalım istersen derdi korktum Eve geldim 🤗
Mehtapkz Ebrus25 39 u iyi bekletmisler canim genelde 38 in icinde aliyorlar son haftaya riske girmiyorlar
Ebrus25 Mehtapkz ben kendin istediğimden o şekilde oldu . Sezeryan icin ayrıca yanımda götürmem gereken yada yapmak gereken herhangi bir tavsiyen varsa alabilirim 😊
Mehtapkz Ebrus25 rezenw cayi al yada himana belki sutun hemen gelmeyebilor ic en azindan burdaki hemsiremiz gunde 2 yi asmamk sartiyla iceblrsn demisti bana canim birde battaniye al kendine
Bahar46 Mehtapkz eveet ben 1 kasım doğum günüm ve sezeryan için gün verdi doktorum ama ne heyecan ne korku ne stres şuan yok galiba hastaneye girdiğim an başlayacak sadece merak var ☺️🙏🏻
Mehtapkz Bahar46 al bendende okadr heycan var merak var nasil olcak dusuncesi var varda var ama sakinim suan