Merhaba hanımlar
32+6 haftalık hamileyim
Dünden beri sızımtı gibi az az sumu akıntımı bilmiyorum
Şeeffaf bir su iniyor beraberinde kremsi bir şey daha var açık renkli
Akıntımı su mu ayırt edemiyorum kötü kokmuyor
Benim vajinal enfeksiyonum vardı 2 tane fitil yazdı doktor 3 gün arayla birini kullandım kullanalı 2 gün oldu
Ondan fitilden dolayı olabilir mi
Bebeğin suyu nasıl birşey bilen var mı ilk gebeliğim
Suyun gelmesi
Hamisbiranne26 benimde 33.haftam üc dört gündür suyum geliyor onu doktor yaptıgı bi testle anlıyo doktora gitmenizi öneririm bana iki gün yatış verdi acil sezeryan a alacaktı suyumun akması durmasaydı eğer.. suyunuz azalıyorsa cocuk riske girer
sunmomy yani ben nasıl ayırtedebilirim sizinde öyleymiydi şeffaf bir su ve beraberinde kremsi yapı varmıydı sancı oluyor muydu
Hamisbiranne26 Hamileliğimin ilk aylarında başka bir nedenden dolayı ben de fitil kullandım bir süre. Gece kullanıp sabahında ayağa kalkar kalkmaz ya da gün içinde aniden bir miktar sulu akıntı ve beraberinde fitilin kalan tortusu olduğunu düşündüğüm kremsi bir şey geliyordu. Sizinki de benzer bir şey olabilir ama tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor.
O bende de oluyor ama akinti iç çamaşırını ıslak bide beyaz yada sarı krem tarzı akinti su olsaydı anlardın son haftalarda azar azar suyum.gelince anladim 30. Haftadan sonra geliyor o akinti sıkıntı yapma suyla akintiyi ayırt edersin hem farkı var
Hamisbiranne26 fitilden oluyor bende vajinal enfeksiyonum var fitilden sonra su gibi akinti geliyor 2. Gunum halen geliyor
Hamisbiranne26 evet ikiside var sancı yok sanıclarım benım hic olmadı nstdede cıkmıyor zaten ama ihmal etmeyin bence dr gözükün acil olarak cok onemli