Elifdamlayildiz 11+2 haftalık hamileyim bugün layvabodayken akıntıyla birlikte çok az kahverengi akıntı geldi peçeteye doktor randevuma da baya var endiselenmem gerekiyor mu daha önce hiç yasamamistim
Meneksekara Elifdamlayildiz Merhaba! İlk haftalarda Benimde geldi yerleşme kanamasıydı sınra yolculuk yaptım yorulmuştum o zamanda gelmsti bir skıntı yaşamadım ama kahverengi ve kırmızı düşük belirtileri arasında
Senemsu Elifdamlayildiz hamilelikte kanamalar önemli canım yerleşme kanaması olmayabilir kesinlikle doktora git ihmal etme❤️
burcin-2202 Elifdamlayildiz doktora gidin Bendede olmuştu doktor iğne ve fitil başladı geçmişti . Kendi doktorunuzu arayın ve durumu anlatın zaten çağıracaktıe sizi . Korkmanıza gerek yok sakin kalın ama mutlaka gidin doktora
Elifdamlayildiz Meneksekara yerleşme kanamasını öğrenmeden önce yaşamıştım,kendimi yorcak bişey de yapmadım yani o yüzden korktum 🙁
Elifdamlayildiz Belinay_AliEge su anda bişey yok ama ağrı sancım falan hiç bişey yok bulantılarım devam ediyor gene de gitmem gerekir mi 😟
Elifdamlayildiz Senemsu yerleşme olmadığını biliyorum ama çok az bişey içime kurt düştü genede🙁neyse gidicem birazdan bakalım
Elifdamlayildiz Meneksekara evet gittim canım ilk öğrendiğimde kanama alanı vardı zaten kese etrafinda doktorum ondan olmuştur dedi az olduğu için bişey vermedi ama bol bol dinlen dedi
GokceMom_ Elifdamlayildiz doktora gorunmelisin bıranonce canım randevu al hemen git benımde 11 haftalıkken kahverengi akıntım olmustu gıttım doktora düşük tehdidine karsı ıgne ve fitil yazmıstı kullandım cok sukur gectı şuan 22+2 haftalık olduk kızımla