aysethem12 mevludeptc 26 yaşındayım ve 6 ocakta oğlum oldu çok şükür ama geç kaldım şu an düşünüyorum 2.ve 3.gebeligimi heralde 40 imda anca tamamlarım doğurmayi🤣🤣
mevludeptc aysethem12 Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 😊 biraz hızlı davranırsan kırk olmadan başarırsın sen bu işi bence😂😊
Elisam22 mevludeptc 30 yaşındayım 2.gebeligim ilk kizimi ilk kizimi 24 yaşında kucağıma aldım ne kadar genç anneler varmış ben erken dogurdugumu dusunuyodum☺️
mevludeptc Elisam22 oy maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 ben 19 yaşında anne oldum ilk kaynanam beni topa tuttu😂😂
mevludeptc Kbramuss oy maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
_momsssss mevludeptc 21 yaşındayım ilk gebeliğim 19+1 haftadayız oğlum olacak Allah nasip ederse 🥹🤲🏻❤️🫠 inşAllah hepmizin çocuklarnı Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin amin🤲🏻🤲🏻🙏🏻
mevludeptc _momsssss oy maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 benim cinsiyeti belli değil çok merak ediyorum bakalım ne olucak😊
mevludeptc Prensesimmm_ maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
mevludeptc muallimehanimmom5 Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 😊 benimde öyeydi bu süpriz oldu😊
muallimehanimmom5 mevludeptc ben 7 aylıkken bebeğim tekrar hamile kaldım 🙈 o sebeple hiç büyük konuşmak istemiyorum 🤪
mevludeptc Elisam22 ilki evet çok istiyoduk ikinciye hadi neyse iyi oldu peş peşe büyürler dedik bu sonuncu tamamen süpriz oldu 😊
Minikannemm mevludeptc Yarın doğum günüm 21 yaşında olacağım ve 1 ci hamileliğim ☺️🥰 23+2 haftalığız kızımla 🥰🥰
mevludeptc Minikannemm oy maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊