mevludeptc Nilsen-39 Rabbim ikinci baharını güller açtırsın inşallah😊güzel miniğiniz size 2023 süprizi olmuş desene 😊
mevludeptc Ftm16 oy maşallah ♥️ ilk gebelik ilk heyecan 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc Duygusunun12 aminn inşallah 😊Rabbim bu bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
mevludeptc ilzannliy oy maşallah ♥️ ilk gebelik ilk heyecan 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 bende öyle isterdim ama erken anne olmayı nasip etti Rabbim😊
ilzannliy mevludeptc evet, pcos denilip bebeğimiz olunca mucize gibi geldi bize. Geç olsun güç olmasın. Amin inşallah hayırla sağlıkla gelsinler🥰🥰
mevludeptc Kbramuss oy maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
mevludeptc Seyma_erkan27 oy maşallah ♥️ benimde iki tane kızım var üçüncüsünün cinsiyeti belli değil henüz bâkalım bu ne olucak😊
mevludeptc Prensesimmm_ maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
mevludeptc Edda28 oy maşallah ♥️ Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 daha düşünüyomusunuz😊
Edda28 mevludeptc yok valla Allah olmayana versin inşallah hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın ama artık yeter 😀🤪
mevludeptc Rivers oy maşallah 😊 hep ikizim olsun isterdim 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊
muallimehanimmom5 mevludeptc rabbim herkese hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde nasip etsin 😇 tabiki rabbim bilir ama gönlümüzden geçen 2 tane inşallah
mevludeptc muallimehanimmom5 Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 😊 benimde öyeydi bu süpriz oldu😊
Mervetnl mevludeptc ne güzel ben 27 de evlendim tüp bebekle oldu bebeğimiz 😇 Allah bunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 2. olur mu yapar mıyız inanın bilmiyorum 😇
mevludeptc Beti_07 maşallah 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊 kaç tane düşünüyorsun 😊
mevludeptc DNL23 oy maşallah 😊 ha geldi ha gelicek desene 😊 Rabbim sağlıklıcana kucağına almayı nasip etsin inşallah 😊