Sevgili anneler oğlumla aynı bedende son 7 günümüz , haftaya bugün yavruma kavuşacağım allahın izniyle, çok heyecanlıyım benimle aynı durumda olan var mı ? Biraz heyecanımızı paylaşalım . Doğumunuz nasıl olacak normal doğum olacaksanız neler yapıyorsunuz egzersiz vesaire başka şey ,sohbet edelim 🥰😘😊

Elifedikli Nasipse son 7 🥺 Cok heyecanlıyım, karmakarışığım hazırlıklar bitti bekliyoruz miniği🐣 pilates,squat açılma egzersizleri, Ahududu yaprağı çayı, hurma, sıcak suyla haşlanma🤣 bol bol çömelme yapiyorum inşallah saglicakla gelsin minnak Kovalar 🤪

2022bebeki ooh maşallah hazırlıklar son gaz devam desene 😂 ben sadece suquat ve arada yürüyüş yapıyorum onun dışında ekstra bir şey yapamıyorum inşallah kolay bir doğum olur

Flyy yaa ne güzel rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eylesın 🥰

Benimde son 10 çok heyecanlıyım hayırlısıyla bi kavuşalım inş bacagımda kasıklarımda agrı çok ayakta uzun duramıyorum

Elifedikli ben 37 haftalık oldum bugün zorunlu sezeryan olucam ama gün kararlaştırıldı bu hafta kararlaştırılır diye düşünüyorum iyice ağırlaştı Bi tanede oğlum var iyice zorlanıyorum hazırlık desen çanta falan hala hazırlamadım ayy Allah yardımcımız olsun

tbakyavtr sıkma canını sadece evladına kavuşacagın anı hayal et herşey yoluna girer rabbim sağlığıyla kucagına almayı nasip eylesın 😘😘😘

Flyy sizden 1 gün sonra da ben doğum yapıyor olucam sezeryanınız nasıl geçerse anlatın merakla bekliyorum 🥰

Cuma günü son kontrolüm var cuma gününe kadar gelmezse ise pazartesi günü sezeryanla alacağını söyledi doktorum şimdilik normali beklemekdeyiz, normal doğum için ekstra birşey yapmadım korkumdan 😁🙈 hayırlısi ne ise o olsun minnoşlar sağlıklı olsun yeterki 🐣

Boncukveannsi rabbim kavuştursun inşallah ,🥰🥰 ben normal istiyorum herşey yolunda gibi görünüyor bakalım yarın randevum var son karar söylenecek 😇😇😇