Merhaba, İzmir Medicana hastanesinde dün detaylı ultrason oldum. Herşey normal çıktı, ense kalınlığı dışında. Değeri 6,7 çıktı, bir daha ölçtü doktor 5,7 çıktı. 23+5 değerleri bunlar.
Bize genetik test önerdi. Tepecik Araştırma hastanesine gidip bir doktora daha baktıracağım yanılma payı olur mu diye?
Aynı durumu yaşayan oldu mu. Genelde bu haftalarda bu aralık kaç çıkıyor. 6 nın üstü olmaması gerekiyormuş.

karakasss ikili testimde 0.7 cıkmıştı. Test sonuçları çıkımca orta riskli çıkmış dediler. Nift testi önerdi. Yaptırmadım özele gittim doktor bunun bir önemi yok tanı testi değil bu böyle çıktı diye çocuğunuz böyle doğacak diyemeyiz isterseniz nift testi yaptırn dedi yaptırmadım bi önemi yok aldırmicam sonuç olarak. Üçlü dörtlü test yaptırmadım hafta içi organ taraması var

11 gün sonra

Dost12
    Merhaba 🌸 Tepecik eğitim ve araştırmaya gittim oradaki Perinatoloji doktoru 5.3 ölçtü, ve doktor değerin haftama göre normal olduğunu söyledi. Diğer değerlerim de iyiydi çok şükür, bebekte sıkıntı yok dedi.
    Ama benim içim rahat etmedi 🫤 o yüzden fetal dna testi yaptırdım, doğuma kadar içim rahat olsun diye. İzmir genetik’te yaptırdım bu arada, sonucum çok şükür iyi geldi. Herhangi bir genetik rahatsızlık yokmuş bebekte 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🧿🧿🧿