Dün yaptığım erken gebelil ve haset testte hayalet çizgiler var ama bugün yaptığım test negatif anlam veremiyorum niye böyle oluyo
Hamilelik testi
Canım kaset testler de yanıltıcı oluyor. Bazen alt yapısında olan çizgiler akıl karıltırabiliyor . Onun yerine erken gebelik testlerini tercih et doğruluk oranları daha yüksek
Teslimenursevil ikisini de sabah ilk idrarla mı yaptın belki ondan fark etmiştir
Yarenylmz hayır ikiside ilk idrarla değil niye böyle oldu bilmiyorum ben pcosum ilaçla adet oluyorum dün olmam lazımdı olmadım adet olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı mide bulantısı bel ağrım var bugün bi değişik bilmiyorum
Sinem0135 ikisindede çizgi var diyorum yazdığımı okuduysanız
Teslimenursevil canım en doğru sonucu kan testiyle alırsın. Acile gidip kan ver. 1 saatte çıkıyor zaten. Belki yaptığın test bozuk olabilir
hulyademr yarın vericem burda acilde bakmıyolar betaya
Teslimenursevil öncelikle üslubunaza dikkat ederseniz sevinirim . Mesajınızı zaten okudum . Ama iki fotoğraf paylaşmışsınız onlara bakıp size bu msjı yazdım bir Laborant olarak . Doğru sonuç için regl tarihinin üzerinden 5 gün geçip kan testi vermen daha güvenilir olacaktır.
Her zmn anlayabilirim . İnsan bebek konusunda hassas oluyor . Ama hepimizin sıkıntıları var. 2 bebeği kaybetmiş bugün tekrar kürtaj olmuş bit anne olarak yazıyorum. Pkos olman asla hamile kalmana engel depil . Ama stres engel . Pkoslu çok fazla arkadaşım var . Hatta kendim de bu sorunu yaşadım ama stresi bıraktığım an hamile olduğumu öğrendim . İnşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur sana da 🤲🏻