Merhaba 24 haftalık gebeyim 2 haftadır su sizintim var.Dun hast yatısim yapıldı.rahimde çok şükür açılma yok rahim uzunluğu normal,kanda enfeksiyon yok. kasılma ağrı sancı yok.su ölçümü şuan 70lerde,bebeğin hareketleri normal.Surekli ağızdan,vajinal ve serumla antibiyotik tedavisi veriliyor dünden beri.Sormak istediğim suyu sızıntı yapanlar nasıl anlıyorsunuz?yani bendeki şöyle idrarim varmış gibi yada idrar kaciriyormusum gibi anlık bı su geliyor tutuyorum sonra idrara cikiyorum idrarı yaptıktan sonra kesiliyor o akıntı.Acaba altima mi kaçırıyorum sumu gleiyor anlayamıyorum.Doktorlara test yaptırmak istediğimi söyledim yapmadılar.Suan önemli olan onlar için enfeksiyon olup olmamasiymis.zaten bı su gelişi var diyorlar.

Bebegim0101 hiç almadım ama eczanede bununla ilgili bisey var renkle anlaşılıyor sanırım Bi araştırın anlıyorsunuz su mu idrar mi diye.

Bebegim0101 aslında çok basit bir test beş dakika falan sürüyor niye yapmak istememiştir anlamadım , antibiyotik tedavisi veriyorlarmış bir de .

Bebegim0101 benimde suyum gelmiş ama kanla karışık geldi baya yatisim yapıldi 12 haftalık hamileyim haftam küçük 2 gündür durumum iyi bebeğin suyu artmis bnde antibiyotik tedavisi görüyorum 🤲

Bebegim0101 burda 17-18 haftalarındaydı sanırım , su gelişi yaşayıp durdurulan bir hamile vardı kese sonradan kendini tamir ediyormuş insallaj sizin de çyşe olur

minikmucizem1_ geçmiş olsun nasıl anladınız suyunuzun geldiğini bende 12 haftalık hamileyim dün sürekli iç çamaşırında az az su şeklinde renksiz kokusuz akıntım oldu yarın doktora gidicem ama korkuyorum inşallah bebeğin suyu değildir

ebrusngl teşekkür ederim benim önce lavaboya gittiğimde bişey geldiğini hissettim peçeteyle baktım pembe kanama olmuş çok korktum baya baya sulu kanama oldu acile gittik ayağa kalkınca paçalarımdan kan geldi korktum kesin bebek öldü dedim çok geldi bnm ki bide kanliydi doktor bezle baktı alttan suyun gelmis dedi

Bebegim0101 valla su gelişimi bebek aşağıda ya da kilo aldığı için idrar kaçırma mı? Bende 26-27 haftalarda aynı sorunu yaşadım hatt ateşlendim falan acile gittim nstye baktılar sancı yok ped tatılar sızıntı var mı diye o da yoktu kan değerlerim normaldi. İdrar kaçırmışım. Ama bildiğin böyle iç çamaşırım ıslanıyordu benim

ebrusngl inşallah canm dikkat et tehlikeli bı durum şu an iyiyim su durdu sadece ilk gün geldi zaten antibiyotik başladilar durumum iyiye giderse çıkarım ins

33 haftaym benimde suyum az az sıcak sekilde geldi gittim alttan muayneyle bi şeyle ölctü evet suyummuş. 2 gün yattım hastanede serum verdi suyum sınırın altında suan eve yolladı ama her an ameliyata alabilr

sunmomy ben daha 24 haftalgim hedefimiz 27 28 i görmekti.ama bugün tekrar ölçüm yapıldı 45 çıktı malesef su düşmüş ne yazikki,enfeksiyon tedavisi yapılıyor işte.kesede delik var.test yapıldı sivimi geliyor diye sıvı geldiği kesinleşti maelsef bakalm ne olacak bilmiyoruz

Patricia su gelisi cnm kesinleşti.Hatta su dahada düştü 45 çıktı malesef bakalm noalcak takip yapiliyoruz