AhseninAnnesii Yeni dogum yaptiktan sonra bebeginde bu deger cikan oldu mu. Sezaryen oldum 1 gun sonra bu dger yuksek cikti yatis yapildi. Akibeti icin henuz bi sey denmedi. Kultur alindi onun sonucu bekleniyor. Basina gelen var mi perisan oldum aglamaktan
Sinem0135 AhseninAnnesii prokalsitonin kanda oluşan enfeksiyon demek canjm . Yeni doğanlar da bu duruma çok denk gelinir . Kültürler alınır . Eğer bakteriyel bir sorun çıkarsa antibiyotik tedavisine başlanır . Sen ağlayıp kendini yıpratma sütün bebeğine lazm . İnşallah en kısa süre de bebeğinizi evinize götürürsünüz canım 🤲🏻❤️
AhseninAnnesii Sinem0135 kulturde enfeksiyon çikmadiginda napiliyor işte. Kultur sonucuna gore tedavisi sekillenecek. Kültür de hemen cikmiyor. Amin insallah, elimde degil gozyasim istemeden dökülüyor
Sinem0135 AhseninAnnesii canım bebeği durum olarak tam bilmediğim için detaylı başka bir şey söyleyemiyorum . Çünkğ pct bir çok sebepten yükseliyor . Ama kültür sonucu çıkana kadar çocuğun düzenli takibi yapılıp bebek her türlü durumdan korunuyor içn rahat olsun. Çok fazla pct nedeniyle yatışı yapılıp 1 hafta sonra taburcu olan bebekler de oldı . Darısı size inşallah ❤️