Gebelik unutkanlığı tetikliyor mu? Son haftalardayım artık sanki bazı anılar beynimden silinip silinip gidiyor gibime geliyor. Geçen sene kürtaj olmuştum, az önce bi arkadaş sormuş kürtajdan sonra kanama olmayan oldu mu diye, düşünüyorum düşünüyorum yok hatırlamıyorum, insan böyle bir şeyi unutur mu ya? Ya da müvekkile ücret söylüyorum mesela bir gün önce anlaşmışız ücrette, ertesi gün kaç söylediğimi hatırlamıyorum, artık diyorum ne verirse….

Neden bu unutkanlık? O kadar vitamin nereye gidiyor ?

Avukathanimm ilk gebelikte de omustu bnde saglikciyim bebek biraz buyudukteb sonra ise dönmüştüm en çok o zmn zorlandım sanki çoğu şey aklından silinmişti şimdi ikinciye hamileyim ve korkar oldum geçen bir yaziida gördüm ne kadar doğru bilemiyorum %25 unutkanlık oluyormuş çoğu gebelerde

Evet bende de bayagi unutkanlik var. Hamilelikteki hormonlar tetikliyormus. Ben de yeni ogrendim. Bir yakinim tup bebek tedavisi goruyor. Kullandigi ilaclardan dolayi tedavi sirasinda yan etki olarak onlarda da unutkanlik yapiyormus dedi doktoru. Benim ilk haftalarimdan itibaren basladi. Su an 16yim. Bariz bir unutkanlik var. Esyalarimi heryerde unutur oldum. Esimle tartisma sebeplerimizi bile unutmaya basladim 😬🙈