Feyzaclk Etiketlerinde kurutmaya giremez yazıyor kıyafetlerin aldıktan sonra fark ettim ve hüsran. Bu şekilde olup yine de kurutan var mı?
Sellmaseellma Feyzaclk ilk yıkamada atma derim renk solabilir küçülebilir bende ilk yıkadım asarak kuruttum doğduktan sonra zaten mecbur atıcaz kurutmaya
sinoli Feyzaclk Annemin evinde kalıyorum balkonu olmadığı için attım bişey de olmadı, ama ilk yıkama için atmadım 15 günlüğüz son 1 haftadır atıyorum çekme vs olmadı 🤗
Isik22 Feyzaclk ben ilk yıkamadan sonra pamuklı hassas programına attım çekme vs olmadı aynı çıktı kurutmadan
Ebbbr Pamukçularda bi şey olmaz ama kıyafeti çabuk eskitir bebek doğduktan sonra mecbur atacaksın zaten kurutmaya
1991c Ben attım hassas kurutma yaptım yine de bir tık küçüldüler bence atma 😬 çünkü bebek ürünleri çoğunlukla pamuk oluyor ve çekiyor kurutmada
AksuS Ben attım küçülmedi hiç kıyafetler. 20 günlük bebeğim sürekli kurutmada kıyafetler hiç birşey olmuyor.
KeremikoBayky Feyzaclk hassasta düşük ısı seçerek kurutabilirsin ana zaten ütüleyeceksin ütü kuruluğu seçersen birşey olmaz kısa programda
Feyzaclk kitapkurdu evet haklısınız ama ben yenidoğan kıyafetlerini çok az aldım ve dönüşümlü giydirmeyi düşünüyorum. Kurutma hali hazırda zaten vardı ona güvenerekten yani :)
Edafmo Feyzaclk benimkilerin de bazılarında öyle yazıyordu ama ben sttım valla anti alerji progrsmına hiç bişey olmadı şükürler olsun