Bebegimin kiyafetlerinin hepsi yikaninca cekti.
anneler hep haklıdır 😞🤷🏻♀️
Rumuz5838 annemin dediğinde yıkadım zaten ve çektiler:(
denizarenmom 30 da çekmesine imkan yok ki
Acaba makinenizin ayarlarında bir problem mi var dicem ama öyle olsa daha önce kendi yikadiginiz kıyafetlerinizde de aynı şey olurdu herhalde
denizarenmom düzelmez canım daha
Bebiş kıyafetlerı 30 da yıkanır canım bide sıkma çekme devri büyükse ondan olmustur saglık olsun ya
denizarenmom bütün markalar çektiğine göre makinde bişey var bence çünkü 30 da cekmes yani en düşük sıcaklık bu hemen hemen 20 derecede de yıkanmaz yani deviri kaçta ayarladiniz onunla da alakası olmaması lazım ama 🥺
30 da çekmezki bende 30 da yıkadım hiç bisey olmadı makinadami bir sorun oldu acaba 🤔
denizarenmom canım o kadar çekmesi normal mi ki neyle yıkadın hangi sabun belki üyü ile açılır
denizarenmom bebek kıyafeti 30 da yıkanır zaten sıkma devri yüksekse ondan olmuş olabilir düsükte olucak
Bebek detarjanıyla yıkadınız dimi
denizarenmom zara , hm , mango , e bebek hepsini 30 da yıkadım çekmedi hiç. Makinada problem olabilir..
denizarenmom çok mu çektiler canım sıkma canını yenidoğan kıyafetler bile çok bol oluyor ilk zamanlar belki olur yine de
denizarenmom Olan olmuş teselli versek ne fayda. Üzülme 😐 Acaba sikmayi mi çok yaptın çünkü 30 da çekmez
beyzacmvrc daha once hic 30da kullanmamistim zaten makineden de anlamam cok ama makineyi tutup firlatasim var suan yani
Hsee sıkmayı 40da yıkadığımda daha kısa yapıyordu bu sefer de uzun sürdü hep başındaydım çünkü
Sevvl e bebegin detarjaniyla
Dmrbs18 evet e bebegin deterjani
Alpivecinar 6 ay kadar giycegi kiyafet vardi bunlari en fazla 2 ay giyer hepsini o kadar ozenle almistim ki
poyrazin_annesi28 yarim saat surdu sıkma