38+0🥹 hala doğurmayanlar burda mı😂
Hsee 😂38+1 burdaaaaa
Hsee 38+4 😂 ama 2 gündür değişik bir şekilde ağrım var şuan daha da arttı doğuracak mıyım bilemiyorum 😂
Hsee 37+6 burda 🤣
Hsee 38+4 tık yok 🙄
Hsee 38+2 bel ağrısı karın sertliği bitirdi ama daha tık yok bizimkisinde
Hsee
Hsee 39+2 hala bir belirti yok 😄
Hsee 39+1 buralarda kaldık doğuma dair hiç belirti yok
Hsee bugün 39 olduk😄
Hsee bende bugün 38 hafta oldum haylen beklemedeyiz tahminim 1 aya anca gelir paşa
Hsee burdaa 38+0 😅
Ayyy nasılsın ya🤣
Hsee uyku sıfır hiç bir yere sığmıyorum dönemiyorum herşey yük gibi geliyor Bir an önce şılap diye çıkarıp rahatlamak istiyorum 😂
Gamzeeee16 canım allah kolaylık versın nasıl ağrıların var
Hsee 2 gündür bel kemiklerim popoma hatta bacağıma kadar bir ağrı yapıyor akşamdan beri de vajinamın üst bölgesine bıçak saplanır gibi sancı giriyor doğuruyor muyum bilmiyorum
Busra000123 al benden de o kadsr daha iyi anlatılamazdı😃😃😃
38+6 daha yolum var gibi 😃
Halimedincdmrl daha gidecek çook yolumuz var diyorsun yani😅
Halimedincdmrl biz 38+5 iz hem su geldi hem nişan yavaş yavaş sancılar da geliyor bugün doğum insalah 🤲
Gamzeeee16 ayy evet o ne ya bende de oluyor doktoruma sordum dedi ki normal bebek kanala inmiş baskı yapıyor dedi benıde bazen o agrı cok yıpratıyor öyle olunca uznaıyorum geçiyor allahtan
Hsee uzanıncada aynı anlamadım gitti en ufak bir harakette canım çok yanıyor bebişin başı biraz büyük kanala girememişti 38+1 de kontrol vardı 2 gündür de böyle ağrım var acaba başınızı sokmaya çalışıyor
Gamzeeee16 bilemedım ki canım dogum yaklasınca normalde olabilir doktora sor bence
Hsee Sordum aradım korktuğun için başını sokmaya çalışıyor korkma dedi şehir dışında şansıma bugün
38+1 le ben de buradayım hep bi kıpırtılar mesaneye baskılar var ama pek bi sancım olduğunu söyleyemem galiba yolumuz uzun gerçekten 😂
Whiteheal sendede bir an önce dogurma istegı oluyor mu🥲😛
Gamzeeee16 demekkı ciddi bişey degıl canım
Hsee olmaz mıı 😂 her gün konuşuyorum ama pek gelesi yok sanki kandırıyor beni ufak tefek sancılarla😂
Aselsmoms nasılsınnnn🙃
Hsee inşallah insan korkuyor ama. 🥴🥴
Hsee bı kaç gündür kasılmalar arttı adet sancısı gibi ağrılar oluyor baskı yapıyor bıçak saplanmasi oluyor ayaktayken sürekli tuvalet sorunu 😅 sen nasılsın canım