• Gebelik
  • Gebelikte kasık ağrısı normal mi?

Kasık ağrılarım var hâlâ sizde de öylemi çok yoğun değil ama ara ara hissediyorum batma şeklinde

Leydyy aaa daha çok yeni bebişiniz canım çok normal o haftalarda 🤗 hatta 12 haftaya kadar hemen hemen herkeste oluyor kasık ağrısı . Bol bol dinlenmenizi öneririm . Bebeğinizin tutunma aşamaları falan

Leydyy benim kasik ağrılarım çok oluyordu doktorum yerleşme ağrısı diyordu uzunca bir süre devam etmişti ilaç kullanmıştım

Leydyy 33 haftalık hamileyim ve kasık ağrım hiç bir zaman gitmedi çok şiddetli değil ara sıra ince sızı şekilde gelip giden ağrılarım hep vardı halada var ilk başlarda yerleşme ağrısı işte rahim büyüyor vs diyorlar sonra bebek büyüdüğü için diyorlar çok şükür bi sıkıntımız yok ama ağrılar devamke

Nur1211 canım uzunca bir süre demişsin mesela 12. Haftayı geçmiş miydin? Benim başlarda hiç sancım olmadı hatta 11. Haftaya kadar olmadı ama 2 haftadı sancılarım var 12+3 olduk mesela kasıklarımda sancı var normal dedi doktor ama azalma olmuyor bu haftada olması da canımı sıktı. Ne gibi bir ilaç kullanılıyor bende sorsam doktoruma ya

Benimde 12+6. Sol kasığıma ani bıçak saplanıp çıkıyor gibi oluyor. Bazen anlayamıyorum kasığım mı ağrıyor karnım mı ağrıyor. Adet olacakmışım gibi afedersiniz ishal olacakmışım gibi bir his 🤷‍♀️ Değişik anlayamadım. Böyle hisseden var mı acaba

MaviK valla canım zamanını tam hatırlamıyorum ama 30. Haftaya kadar devamı etmişti sanırım. Sag alt kasığımda sürekli batma şeklinde ağrı oluyordu hatta simga başka doktora gittim o da o ilacı 30. Haftaya kadar kullanabilirsin demişti ordan hatırlıyorum. Ama sonra baska bir doktora daha gittim o da kum döküyorsun onun ağrısı olabilir dedi. Yani kimse tam net bişey demedi sonra ağrı kendilihinden gitti.