Lenaaaa Merhaba muayene ücretlerine zam gelmiş. Ben Sebahattin bey’ e gidiyorum 415 tl olmuş. Henüz doğuma zam gelmemiş ama doğum için zam konusunda bir bilgisi olan var mı?
Bendisss Lenaaaa bende sebahattin beye gidiyorum geçen hafta konuştum yatışdaki bayanla fakat onunda kesin bilgisi yok yükseleceğine dair muhtemelen artış oranı olacak gibi
Seydo54 Lenaaaa ctesi dogumum olucak bakalim, en son 9bin + 600 yatak ucreti denildi, burdan yazarim isterseniz, bizde sorunca net bi cevap alamioruz ama böyle birsey demisti orda duran beyfendi.. Ben pasaalani sevgi hast gidiyorum
Lenaaaa Bendisss aslında bilgilerinin olduğunu düşünüyorum sonuçta bir anda bugün zam yaptık diye söylemiyorlardır onlara ama tabiki söylemek işlerine gelmiyor
Mrym10 Bendisss bende Sebahattin hocaya gidiyorum sizin cinsiyeti ne Zaman söylemişti acaba bide yanlış çıkma ihtimali var mı
Lenaaaa Seydo54 ya benimde şöyle bir durumum var normalde doktorum pazartesiye gün vermişti o gün de doğum günüm olmasını çok istiyordum. Bebeğim ters duruyor nst de biraz sancı çıktı riske atmayalım cuma alalım istersen dedi sonra da bekleyebiliriz istersen dedi kararı bana bıraktı. Ay sonu geliyor kesin zam yaparlar diye düşünüyorum. Beklersem artmasından korkuyorum.