AyFa1608
Bizimde öyle erkek faktörü sperm kuyruk kısalığı var tedavi edilemez dedi…
9 ay ilaç içti eşim ama bana mısın demedi sonuçlar Genetik faktöre etki etmiyormus hormon ilaçları… ondan çocuğunuz olmayabilir, tutmayabilir, tutsada düşük ya da kalp duracak dediler… Hep bir ümit vardı içimde… 2.deneme de transfer esnasında rahmime biraktıklarında uyanık olunuyor cihazdan gözüküyor bıraktıklarında… O anda hemşirelerden istedim ultrason fotografı belki hiç olmayacak kanda bile gözükmeyecek verir misiniz ultrason çıktısı dedim yavrum olmasa da bir fotografı olsun evimde dursun dedim vermediler 😔 kalbi duydum ultrason fotoğrafını aldım kalbi 2 gün sonra durmus… Duayı da güzel dilemek tam istemek lazımmış… Doktorlardan ümidimi kessemde Rabbimden umudumu kesmiycem ah etmiycem ama ağlaya zırlaya istiycem… İns benimde böyle güzel bir hikayem olur, benim hakkımda da tanıdıklarım böyle güzel örnekler verir bende birilerine umut olabilirim insAllah 🤲 Rabbime duam sağlıkla versin, hayırlı evlat nasip etsin bana insAllah… Nasip etmeyecekse vermesin değil nasip etsin hayırsızı hayırlı eylesin diye dua ediyorum arsız olacağım hiç ummadığım anda versin 🤲 ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla öbür dünyam güzel olur belki yavrumun karşısına temiz çıkartsın rabbim beni… Biraz uzun oldu kusura bakmayın içim çok çok dolu…….. Rabbim sizden de razı olsun sıkıntımla meşgul ettim sizi 🌸 ins olacak insAllah 🤲