@Kanarya_4921
@AyFa1608
@Pemberuya
@Yagmurrr98
@2aslan_annesi07
@27ozlem
@Anneperi
@nurannee-
Çok sağolun kızlar… Rabbim kimseye bu yalan dünya da evlat yokluğu yaşatmasın… Belki çok duygusalım bu zamanlarda rabbim ne ömür verecek bana bilmiyorum ama yaşlılığım da merak edip arayan evladım olmayacak bir komşunun zilime basmasıyla bir akrabanın gelip kapımı açamadığımla öldüğüm anlaşılacak 🥹 Cenazem akrabalarımın yegenlerimin vicdanıyla kaldırılacak belki de belediye neyi gerek görüyorsa onlar uygulansın diyecekler… Annem babam hayrına güzel bir Kur’an okutiyim dağıtiyim diye akla gelmeyeceğim ölüp gittikten sonra… Ölüm yıl dönümüm bile 10 sene sonra unutulacak evladım olmadığın da… Fani dünya yalan evet ama yaşlılıkta hastalık ağır gelecek belki kimseyi arayıp götürür müsün beni hastaneye diye rica da bile bulunamayacağım 🥹 Benim için kosturacak bir evladım olmayacak ya da benim kosturacağım bir evladım olmayacak… anne hakkıdır ne yapsam ödenmez diyen bir evladım olamayacak 🥹 Rabbimden umut kesmedim ama zor olacak olursa da… Olmazsalar beni çok üzüyor çok düşündürüyor bunları… İnsAllah öbür dünyam güzel olur… İnsAllah bu dünyam da anne olabilirim… Olamazsam da rabbim eşiminde benim de sona kim ölürse artık hayırlı ölümler versin 🤲
Belki diyeceksiniz çocuk sahiplenin ama ben gerçekleri ona söylemeden ölmek istemem o da belki annesini babasını arayacak kopar mı benden korkusu olacak o yaşlarımda… Çevre hep elin çocuğu diye bakacak… Biz evlat diye gorecegiz belki büyüklerimiz kendi anne babalarımız yani diğer torunları ile ayrımcılık yapacak evlat edindiğim yavruya. Çok karmaşık duygulardayım… Psikologa gitsem mi diyorum zamansız ağlamalarım çok temizlik yaparken bile ağlamam geliyor yemek yaparken bı anda ağlıyorum çok üzülüyorum 🥹