minik_koala_ve_annesi momyy__ etek triko var guzel oluyor canimda pek giymiyorum deri pantolonum var bol onuda kombin yapamiyorum😅normal kumas pantolon tunik tarzi benimki yada takim
momyy__ Pembesarelle2 valla canım Trendyol dan sipariş veriyorum STELLA diye bir marka memnunum yani bir bak istersen
momyy__ hayalperest2310 bende öyle giyiniyorum etek veya elbise de giymek istiyorum artk bakalım beceririm inşallah 😂
Tubissssss momyy__ manuka , hooopstore , terzidukkani , ozsaricam , meryemmervebatu , touche , freshscarfs… Markalardan alıyorum genelde. İntagram adresleri ve internet siteleri de mevcut bilginize 🙏
Mine16 momyy__ Bende genelde pantolon tunik yada takım giyordum sıkıldım ve bu ara kendime kiloş etekler aldım üstüne renk renk değişik kazaklar aldım şal eşarp kombin yapıyorum bu ara bu tarz çok hoşuma gidiyor. sema.henna instagram hesabın da çok güzel kombinler var. muhafazakarkombinler instagram hesabın da da aşırı güzel kombinler var ben alışveriş yapacağım zaman çok fikir alıyorum
momyy__ hayalperest2310 şimdilik gobus yok 7 haftaligiz sisene kadar giyinirim eşimin arkadaşı davet ediyor eşi Instagram da ekli bende çok hoş bir kadin bende değişik olmak istiyorum giderken
Zeynep_Asellll momyy__ Takım giyiyorum canım. Salaş sevdiğim için aldım bir kaç takım. Daha sonra da rahat rahat giyerim😅
momyy__ minik_koala_ve_annesi bende bol takım veya sweet pantolon ama deniycem etek kazak giymeyi çok hoş duruyor çünkü
kardelen_07 Feraceye devam bende çok güzel modeller var şık ve rahat eskisi gibi sıradan değil içine de genellikle hep elbise giyerim ben rahat ediyorum öyle alışmışım
minik_koala_ve_annesi momyy__ sweet hic sevmiyorum canim ben birde kapanali 2 yil oldu evde hep acik oldugum icin tesetturde kombin zorlaniyorum😅