momyy__ Genelde pantolon tunik giyiyorum skldm açıkçası kendime göre giyecek hicbirsey bulamıyorum fikir verir misiniz lütfen 🙏
Beybiacar momyy__ merhaba ben genelde takım bazen elbise giyerim ama çoğunlukla takım giyerim çok rahat oluyor giy çık kombin derdide olmuyor yazında elbise tercihim
Sila66 momyy__ ben tesettürlü degılım ama elbıse gıyebılırsın canım veya salaş etek kazak kombını de olur
Pembesarelle2 momyy__ Merhaba bende genellikle pantolon tunik ,ikili takımlar , eşofman takımı giyerim bol ve dizim hizzasında kulkanmayı tercih ediyorum. Şu sıralar penye şallara merak saldım kullanan varsa fikirlerinize açığım 🙃🌸
minik_koala_ve_annesi momyy__ tam boyle tarz seyler alayim diyorum bi bakiyorum.gene tunik😅😅valla varsa fikir bende burda bekleyim🥰
momyy__ Beybiacar evet bende spor takım giyiorum değiştirmek istiyorum rahat elbiseler arıyorum kendime veya etek kazak
momyy__ Sila66 evet bende öyle almayı düşünüyorum da etekde yapabilirmiyim bilmiyorum ama mecburen alişicam çünkü çok sklmd yıllardır hep aynı tarz giyiniyorum
Beybiacar momyy__ rahat elbise ve etek lamelif diye bir site var ordan bulabilirsin bide pazarium diye bir site var bu sitelerde hem uygun oluyor diger sitelere göre
momyy__ Pembesarelle2 penye şal kullanıyorum çok güzel bağımlılık yapiyo rahatligi şimdiden uyarım 😂😂
Beybiacar Pembesarelle2 penye şal vazgeçilmezlerim arasında birinci sırada yerini aldı cok rahat cok kullanışlı ve her rengi mevcut bende ama çoğunlukla krem, siyah, ve kahverengi tercihim
momyy__ Pembesarelle2 valla canım Trendyol dan sipariş veriyorum STELLA diye bir marka memnunum yani bir bak istersen
Beybiacar Pembesarelle2 canım ben memlekete giderken aldım orda bizim çarşı var sadece şal eşarp satan bi abimiz var uygun fiyatlı olunca hemen aldim
hayalperest2310 momyy__ jile pantolon tunik birde boydan sweet elbiseler aldım normalde de giyebileceğim şeyler aldım bir tek hamile pantolonu aldım Zaten bol salas tuniklerin vardı onlarla idare ediyorum
momyy__ hayalperest2310 bende öyle giyiniyorum etek veya elbise de giymek istiyorum artk bakalım beceririm inşallah 😂