Hurin Kızlar sezaryenimin 5. Günü yeni yeni toparlıyorum ama ne zaman yan yatılıyor bandajsız duşa giriliyor sizler ne zaman yaptınızz. Bir de ev işlerine ne zaman giriştiniizz😬
eylulicten Hurin yan yatma 1 hafta sonra. Bende bandaj yoktu 3. Gun dusa girebilirsin dedi doktorum oyle yapmistim. Dikis yerini kuru tut keseleme dedi sadece. Ev islerine 30 gun sonra Basladim valla yalan yok. Kocam da zaten anlayis gosterdi bosver evi sen cocuguna bak sana alissin sen ona alis dedi 🤲
3babymom Hurin günden güne topArlanicaksin herşey yavaş yavaş olucak duş 4 gün sonra almıştım ayakta olacak şekilde gün ve gün duzelecksin merak etme 🌸
rain26 Hurin bende su geçirmez bant vardı eve çıkınca girebilirsin direk dedi . Kontrolde de bandı çıkarttı doktor 5. Günde de bandajsiz girdim. Kacinci gün yan yattım hatırlamıyorum ama Bi kısıtlama yoktu. 2 sezeryanda da doktorum öyle bisey söylemedi. Annem vardı yanımda o gidene kadar hiç bisey yapmadım 🤣 20 gün sonra gittiler bi hafta oluyor gideli işte standart hayatıma döndüm. Yalnız robot süpürge çalıştırıyorum normal süpürge çalıştırmadim o yüzden yorar mi bilemiyorum .
Hurin eylulicten yaa ne güzel sağ olsun ben de artık yalnız kalıp evimin eski düzenini istiyorum ya annem yanımda sağ olsun ama insan eski rahatını özlüyor vala
Hurin 3babymom hamdolsun bayağı toparladım ya sadece eğilip kalkarken dikişlerim zarar görür diye korkuyorum 5 gündür sırt üstü yatmaktan belim ağrıdı🥲
AksuS Bugün 19 günlük oldum tüm evi sildim süpürdüm perde bile astım çok şükür 🤣 günden güne bedenen iyi hissediyorsun önemli olan manevi olarak kendini iyi hissetmen, bebeğin ve senin ruh sağlığın önemli olan.
Hurin AksuS bebişim kuvözde zaten teyzesi biraz erken olduk kilosu da az iyice güç topluyorum ben de ama temizlik yapmayı falan nasıl özledimm.. ev de kalabalıktı birkaç gün tüm düzenim kaçtı
Hurin rain26 ya ben de iki üç haftaya annemi göndersem dedim de 40 kadın yalnız durmaz dediler korkar ederim diye gönderemiyorum siz de oluyor mu korku falan
Hurin kubraagvnnn kuzum 36. Haftada 2170 doğdu biraz solunum sıkıntısı oldu enfeksiyon var dediler birde emme refleksi de gelişicekmiş bekliyoruz bakalım