Jalenur Sozde sonuç gebelik varmıydı peki ve kanama kahverengi sen başka renge dönüştü mü kaç gün sürdü acaba 🙏
Sozde Jalenur evet ilk geldiği gğn test yapmadım dişer ginde damla damla açık kahverengi oldu test yaptım normal testte de çıktı pozitif sonra doktora gittim kese vardı 1.5 haftalık
tugbatel1 Benim de adetim geçtikten 1-2 hafta sonrasında kahverengi bi kanamam gelmişti ara kanama zannetmiştim meğerse yerleşme kanamasıymış olabilir belki siz yine de temkinli olun ağır kaldırmayın
Jalenur tugbatel1 ay inşallah valla cok heyecanlıyım kan verdim sonuç çıkmasını bekliyorum kasıklarım cok agrıyor hala
Jalenur minikmucizem__ tam kan sayımı yapıldı ama e nabız dan baktım beta HCG vs yazmıyor hamile olduğumu nasıl anlıycam bilmiyorum pazartesiye kadar gecmiyor günler
Jalenur minikmucizem__ evet sürekli deneme halindeyiz cocuk için ilki cok cabuk oldu ilk geceden kaldım hatta 2. Cocuk tutmuyor hic birşekilde sürekli doktora gitmekten cok sıkıldım ve şansıma gebelik testi sldıgımda hep arızalı yada kırık cıktı saglık ocagına gideyim dedim meraktan cıldırıyorum ama
minikmucizem__ Jalenur saglık ocagında Cuma gunuverdiğin için pazartesı çıkar. Rabbim hakkında herseyın hayırlısını kolaylıkla versın canım