Sedanurpolatkan Kızlar 40+1 im cuma günü zar kazıma işlemi yapıldı 2 cm açılma oldu dünden beri de regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum bu ağrılardan sonra ne zaman doğumunuz başladı acaba ?
Dilara556 Sedanurpolatkan ben 38 de çatı muayenesi oldum 1 cm açılma ile şuan 40+1 deyim 1 haftadır regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum ama ne gelen ne giden var 😂😂
Mavi25 Sedanurpolatkan zar kazıma işlemi nasıl oluyor acaba benim ilk gebeliğim duymadım sanki böyle bişeyi
Sedanurpolatkan Tugba_23 zar kazıma işlemi yaptığı için dünden beri kahverengi akıntım oluyor nişan gelsede farketmem 🫣
Sedanurpolatkan Dilara556 pazartesiye doğuma çağırdı ama bakalım zar sıyırma işleminden dolayı sancın başlar dedi ama inşallah uzun sürmez bu ağrılar 🫣
Ogretmenanneyim Sedanurpolatkan pazartesi benim de yatisim yapılacak. 40+2 olmuş olcam. Cok tedirginim suni sancı olacağı için 😵💫
Sedanurpolatkan Ogretmenanneyim benim de 2 cmdi pazartesi suni sancı vererek başlatacaklar umarım açılmam ilerlemiştir Şuan da sancılarım başladı gibi ama bilemiyorum senin hiç açılman var mı
Dilara556 Ogretmenanneyim ayyy bana da cuma olacak inşallah sen pazartesinden bende cumadan önce doğururuz suniye gerek kalmaz😂😂
53anne Sedanurpolatkan hurma tüket birde 7 kere ( summes sebile yesserahu )oku Allah yardımcın olsun 🤲🏻
Sedanurpolatkan 53anne evet okuyorum hurma yicek halim yok mide bulantısı yaptı sanırım ağrılar çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ❤️
Ogretmenanneyim Dilara556 yaaa insallah baksana benim son 2 günüm 😂 yapabileceğim herseyu yaptım kendiliğinden başlaması için
Mavi25 Sedanurpolatkan ben hamile kaldığımdan beri ilişki sırasında zorlanıyorum acaba çatı muayenesinde zorlanır mıyım çok merak ediyorum şuan 25+5 haftalığım