Gln0110 Seherosman son adet tarihine göre hesaplandığında şu an 16+1 olmanız gerekmiyor mu, benim 16+5 çıkması gerekiyor da 3 gün eksik 16+2 çıkıyor
gulsumd1 Aspenya44 Haziran mı Temmuz mı 40 +0 çünkü 3 temmuza denk geliyor tam benimde son adet 24 eylül
Mericylmz Seherosman fetal dna test yaptırdım ben 12. Hafta da öğrendim kızım olacak Allah nasip ederse
higirl Seherosman Seherosman 14+5 haftadayım doktor 12. Haftada erkeğe benzettim pipiye benzer birşey var ama hiç birşey almayın daha dedi dayanamadım başka doktora gittim bir kaç gün sonra ultrasonu koyar koymaz cinsiyeti biliyor musun dedi erkek dedi hala inanamıyorum kız olduğuna çok inanmıştım 😂
Seherosman Gln0110 çin takviminde hamile kalınan ay Ekim olduğu için erkek gözüküyor da benim ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı çin takvimi
Seherosman Gln0110 aynen hayırlısı sağlıklı olsunlarda bacak arasındaki çıkıntıyi gördüm ben doktor o kordon dedi o kordonun ordan çıkmasi lazım dedi nedense bende erkek hissediyorum ☺️
Gln0110 Seherosman ben de erkek hissediyordum, ama 2 kere batırdım kesin dedi :) tek sağlıklı olsunlar gerçekten gerisi mühim değil
Seherosman Gln0110 bizde çok şükür bugün cinsiyetimizi öğrendik rabbim gönlüme göre verdi oğlum oluyor rabbim evlatlarımıza sağlık versin💙
0668 10 hastalığım özel hastaneye gidiyorum doktorum cinsiyet tahmininda bulunayım mi dedi ben olur dedim erkek dedi bana ben gördüm dedi bilmiyorum tabi Çin takvime göreve erkek çıkıyordu saglikli olunda hiç fsrketmez artik