Babymel Gokce35- 5 haftalıkken öğrendim bebeğimi sanki 2 hafta once gibi geliyor. Çok hızlı geçiyor 17 haftalık ne zaman olduk farkında değilim.
Seherosman Aspenya44 benim son adet tarihim 29 Eylül aslında daha onde olmam lazım ama ultrasonda 1 hafta geriden geliyor doktor herşey normel diyor
gulsumd1 Aspenya44 Haziran mı Temmuz mı 40 +0 çünkü 3 temmuza denk geliyor tam benimde son adet 24 eylül
Seherosman Gln0110 hangi ay benim Eylül ☺️son âdet tarihim de 29 Eylül ☺️ şimdi biz Ekim’de mi hamile kalmış oluyoruz
arirangg Kızlar doktorlarınız doğum için tarih verdi mi? Bana 23 Temmuz dedi. Ama tam dediği tarihte okuyor ku bilmiyorum:)
Fkevss Benimde 1kizim var, 12+4 te erkek dedi 2. Ye. Eşim inanamadi emin misiniz falan erken ya değişir mi dedi hala inanamıyor bir daha gidelim öyle inanırım diyor ,😃 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
Gln0110 Seherosman son adet tarihine göre hesaplandığında şu an 16+1 olmanız gerekmiyor mu, benim 16+5 çıkması gerekiyor da 3 gün eksik 16+2 çıkıyor
Seherosman Gln0110 çin takviminde hamile kalınan ay Ekim olduğu için erkek gözüküyor da benim ilk hamileliğimde doğru çıkmıştı çin takvimi