siyahinciii 6+1 önceki hamileliğim 8+4 te kalbi durup Kürtaj olmuştum mide bulantısı koku hassasiyeti çok vardı ama sanki hamile 🤰 değil gibi hiçbir belirtim yok sadece hamile 🤰 olduğumu biliyorum her hamilelik farklıymış
NobleMom Ecemylmzz ilk 80.6 ile öğrendim. İki gün sonra 209 oldu. Dahada kan vermedim biraz büyümesini bekliyorum. 5+1 gibi gidicem hastaneye. Rabbim nasip ederse keseyide bebeğide görürüm heralde. Kızımda tam 5 haftalıkken kese ve bebek görünmüştü. Bakalım bunda nasıl olcak. Siz kaç haftalıksınız
Rmysnrrr Ben 7+2’yim kızlar sadece gaz problemi yaşıyorum onun dışında hiçbirşey hissetmedim, keseyi gördük elhamdulillah haftaya kalp atışı için gideceğiz
Sena_1997 kokulusilgim22 ama normal galiba benim 2.gebeligim ilk hamileligimde hic ağrım olmadi fakat 3 ay kanamam vardi çok şükür su an 3 bucuk yaşında nisanda 4 yaşında olacak:)
kokulusilgim22 Sena_1997 maşallah Allah bağışlasın benimde üçüncü olacak. Bir kızım War birde kaybettm
cansualtikulac Kızlaaar biz bugün kesemizi gördük herşey yolundaydı ama açık pembe akıntım geldi bikerelik yaşayan var mı
Busece06 cansualtikulac canım mutlaka doktorunu ara. Benimde 1 kerelık pembe geldi hemen acile cagırdı önlem amaclı progestan iğne vurdular. Ama kahverengi ise korkma yinede doktoruna bildir ama kahverengiyi normal karsılıyolar