Beyazeller 1 haftadır sanırım sırtım sivilce doldu 15+5 teyim . Aynı durumda olan var mı ? Neden çıkıyor bu sivilceler ?
Dilara556 Beyazeller sadece sırtımızda çıksa keşke hormonlarla alakalı canım belim yüzüm boynum heryerimde çıktı normal bir durum doğumdan sonra geçer
Blueangel5 Beyazeller hormonlardandir. Bende hiç öyle bir problem olmadı hiç olmadığım kadar güzel hissetmiştim kendimi 9 ay. Kız mı bebeğiniz.
Dilara556 Beyazeller şuan 40+1 deyim heryerim sivilce çatlak dolu 😂olsun bebişin canı sağolsun annelik işte
uzaydanbirisi Bende 10. Haftadayım ama 8 haftalıkken bile sırtım sivilce doldu aynı şekilde yanaklarım da arttı 😭umarım doğuma kadar böyle sürmez ya
Babykalamar Beyazeller bilmiyorum ama etrafimdaki 2 arkadasimin kizdi sivilceden cok cektiler doguma kadar🤣 benim oglum olacak hic sivilcem cikmadi aksine cildim estetikli gibi guzellesti🤣
Beyazeller Babykalamar benimde yüzüm güzelleşti , önceden regl döneminde sivilce çıkanlarda hamilelikte de çıkıyormuş . Yukardaki arkadaşta da çok çıkmış ama bebeği erkekmiş . Hayırlısı olsun bakalım nasip :)
Dilara556 Beyazeller evet erkek 9 ay 10 günde normalde erkekler geliyor ama benimki o zamanı da tamamladı 😂😂😂10 aylık doğcak