1 haftadır sanırım sırtım sivilce doldu 15+5 teyim . Aynı durumda olan var mı ? Neden çıkıyor bu sivilceler ?
Beyazeller sadece sırtımızda çıksa keşke hormonlarla alakalı canım belim yüzüm boynum heryerimde çıktı normal bir durum doğumdan sonra geçer
Beyazeller hele yüzüm 😂
Beyazeller bebisiniz kizmi?🤣
Beyazeller hormonlardandir. Bende hiç öyle bir problem olmadı hiç olmadığım kadar güzel hissetmiştim kendimi 9 ay. Kız mı bebeğiniz.
Dilara556 😵💫çok rahatsız edici ama . Bu annelik çok zor iş şimdiden
Sila66 benim yüzümde yok 🙈ama sırtım cok kötü durumda
Babykalamar belli değil ama cinsiyetle alakalı değil bence :)
Beyazeller şuan 40+1 deyim heryerim sivilce çatlak dolu 😂olsun bebişin canı sağolsun annelik işte
Dilara556 aa sizin doğum çok yakın o zaman :)
Bende 10. Haftadayım ama 8 haftalıkken bile sırtım sivilce doldu aynı şekilde yanaklarım da arttı 😭umarım doğuma kadar böyle sürmez ya
uzaydanbirisi benim yüzümde yok çok Şükür ama sırtım kıpkkrmızı sivilceler 🤐
Beyazeller gelirse bebiş yakın 😂ama doğası yok bebişin 40+1 hala beklemekteyiz
Beyazeller bilmiyorum ama etrafimdaki 2 arkadasimin kizdi sivilceden cok cektiler doguma kadar🤣 benim oglum olacak hic sivilcem cikmadi aksine cildim estetikli gibi guzellesti🤣
Babykalamar benimde yüzüm güzelleşti , önceden regl döneminde sivilce çıkanlarda hamilelikte de çıkıyormuş . Yukardaki arkadaşta da çok çıkmış ama bebeği erkekmiş . Hayırlısı olsun bakalım nasip :)
Dilara556 Sizin ki erkek di mi ? Erkekler geç geliyormuş
Beyazeller evet erkek 9 ay 10 günde normalde erkekler geliyor ama benimki o zamanı da tamamladı 😂😂😂10 aylık doğcak
Dilara556 kasıklarda ağrı oluyor muydu birden kasığa ağrı saplanıyor benim normal mi ?
Dilara556 insaAllah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Beyazeller normal canım bende de oluyor ağrımayan sancılanmayan yerim yok