Hnd3535 Fatosca inşallah öyledirrr bizde hayal görmüyoruz dmi diye atmak istedim sizlerde görünce çok sevindim inşallah kanda güzel artış görürüz 😍
Fatosca Hnd3535 canım buraya nasıl foto atılıyo test fotoğrafımı buldum onu eklicem senin için karşılaştırmaya
Hnd3535 Fatosca resim ekle var uygulamanın içindr ordan seçip kopyalayıp yoruma yapıştırarak yapabilirsiniz Cok teşekkür ederim 😍
Mervetnl Hnd3535 benimde 9. Gün başlayan bir bel ağrım olmuştu. Yatınca anca azalıyordu. 10. Gün 157 ile öğrendim. Hayırlısı olsun testiniz silik görünüyor ama benim öğrendiğim gün yaptığım idrar testide silik çıkmıştı çok net değildi. Zamanla koyulaştı. ☺️ Hayırlı olsun 🙏🏻
27ozlem Hnd3535 amin canım çok güzel bir his ben kendimi hep olumsuza hazırlamıştım boşa ümitlenmeyeyim diye ama çizgiyi gördükten sonra insan çok tuhaf hissediyormuş bebeğim bana tutunmak istiyor beni seçti demiştim içimden 🥹
Hnd3535 27ozlem kesinlikle haklısınız inşallah orada tutunmak için çalışıyordur bizi üzmez 🙏 kanlarımızda güzel artış görürüz 🥰
Ada_ada Evet çok silik görünüyor maşallah, erken gebelik testi mi acaba yaptığınız? Ben 7. Günümde erken gebelik testi ile öğrendim, bugün 12 günüm tamamen koyulaştı kan testimde de 10. Gününde pozitif çıktı 😊 inşallah siz de çok güzel bir sonuç alırsınız🙏🙏
Hnd3535 Ada_ada ben 6.günde yapmıştım erken gebelik hiç gözükmedi bile 9.günüm bugun yaptığım testte erken gebelik testi Rabbime şükürler olsun çıktı inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🙏 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Hnd3535 Mervetnl ben yarın vereceğim 11.günü 1 gün daha dayanalım doktorumuzdsn öğrenelim negatif veya pozitif diyoruz
Mervetnl Hnd3535 muhtemelen pozitifi duyacaksınız testiniz aksini göstermiyor çünkü umarım güzel haber alırsınız 🙏🏻🌸