Nzlsgt_1 Uykular haram oldu bana size de öyle mi? Bir huzursuz olurum uyanırım bir acıkır uyanırım midem yanar uyanırım yatmak isterim yatamam artık çok sıkıldım. 34+3 bir an önce vaktim gelse de dogursam artık
Mariam2 Nzlsgt_1 canm zaman varken uyu bebek doğunca daha uyukusuz kalirisin emin ol 10 günlük oğlum var ve 2 saate bir uyianiorum yediriyorum bide uyucam diye zaman geçiyor uyukusuz kalıyorum
uraz_ve_annesi- Nzlsgt_1 o haftalarda benimde uyuma sıkıntım vardı şimdi yanımda yatıyor yine uyutmuyor sıpa 😬 doğduklarından sonra olan uykusuzluk daha tatlı oluyor🥰 sanki uyku depolanan bişey gibi doğmadan uyu doğunca uykusuz kalacaksın lafını da hiç anlamam 😂
Tubammtekin 15 haftam ama uyku tutmuyor niye bilmiyorum 🤷♀️ yattımmıda geç yatar öğlen 2 3 uyanırım düzenim altüst oldu yaa
Nzlsgt_1 Tubammtekin o haftalarda öyle oluyor hamileliğin ortalarında düzeliyor sonlara doğru yine bı düzensizlik oluyor ya😅
e-aslan BBuseY 39 + 2 bende kurutmaya attım tualetleri temizledim falan 🤦🏼♀️😂 Gündüz hiçbi iş yapasım gelmiyor hep devrilmek istiyorum gecede bir enerji 😒
Nzlsgt_1 Mariam2 işte bende onun için keşke bari şimdi uyuyabilsrm diyorum ama yok uyuyamiyorum öğlen yatıyorum o da gece uykusunu tutmuyor
Dp1234 Mariam2 acaba uyku depolanacak bir şey mi? Böyle diyerek zaten moralmen düşük olanhamileleri daha da demoralize ediyorsunuz. Uyuyabilsr uyur herhelde
Aselsmoms Nzlsgt_1 ben 4 yaşındaki kızımla zaman nasıl geçti anlamadım canım 😅 inşaAllah senin için de su gibi geçer Allah’ım yardımcımız olsun 🤲😍
Nzlsgt_1 Aselsmoms amin inşallah. Doğrudur valla onunla uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamaz insan
Aselsmoms Nzlsgt_1 hamileliğe yarısından başlamış gibiyim 😅 ne ara geldim doğum zamanına diyorum 🤣 inşaAllah sağlıkla alalım kucaklarımıza canım 💙🤲
ednurr55 _almirasmom ay ben 15 haftalığım ama mahvoldum hep huzursuzum uyusam uyanıyorum geri uyumak sıkıntı öksürüyorum uyanıyorum yatakta rahat edemiyorum sanki çişim geliyor kalkıyorum midem yanıyor bilmem bişe derken hiç uykumu alamıyorum erkenden de uyanıyorum geri uyuyunca da başım ağrıyor
Nzlsgt_1 _almirasmom evet 2 de durduk yere uyandım şuan 6 ya geliyor hala uyuyabilmis değilim ve basimada ağrı girdi
e-aslan Nzlsgt_1 Sorma bende 34 ten beri öyleyim 39 dayım şuan sen düşün 😔Geceleri uyku yok gündüzlerde maşallah oturduğum yerde uyuyorum
e-aslan ednurr55 Doktorum mide yanmam için lansor verdi ve o kadar iyi geldiki anlatamam ölüyodum midemin ve boğazımın boydan boya yanmasından aslada azıcık uzansam hemen midemden su geliyodu yanıyordum doktoruna sor bence uygun görürse kullan bari yanma yüzünden uykun kaçmasın 😊