Esracaa1 Merhaba güzel anneler doğum çantanızı hazırladınız mı veya ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? eksikleriniz bitti mi Bebeğin kıyafetlerini yıkmaya başladınız mı 😅🤔
Mustafayigitvebeytugannesi Esracaa1 doğumum mayısın 5 ine denk geliyor ve sadece hastane çıkışı aldım üçüncü oğlan olunca abilerinden kalanları giyecek artık 🥰 çantamı ben normalde 35 haftadan sonra hazırlıyorum daha hiç bişey hazır değil 🌺
elvinimmm Esracaa1 benmde nisan sonu mayis başı herşeyi tamam ama daha yikamaya baslamadim 1 ay oncesinden herseyi yikayip hazir edicem
Nuray1ilayda Esracaa1 nisanin son haftası na geliyo 29 diyo ama bakalım mayısı da bulur belki bı çorap dahi almadım daha üçüncü olunca galiba iki kızım var ikinci kızım ablasinin kıyafetlerini kullandı ilk zamanlar ama bj oğlan oğlana dair hiç bişey yok bu hafta ev temizliği yaptım sadece boya Hali yıkama derken 25 haftalık şuan sanki erken gibi🥴🤷
AzraFarah Esracaa1 bizde nisanın sonu mayısın başında inşallah. Kızımda kullandığım bir kaç parçayı çıkardım,bir iki tulum,takım ağız mendili falan aldım,daha battaniyesi var, yıkamak için erken, beşiği bile kurmadık daha. Bu arada kalın battaniye aldınız mı
Seval75 Mustafayigitvebeytugannesi Benimde bir aksilik olmazsa 5 Mayıs gözüküyor 🤭 29 temmuz son adet tarihinin başlangıcı
Umrangunes Benimde mart sonu yada nisan başı gibi görünüyor şimdilik suan 29 hafta bitmek üzere daha yikama falan yapmadım subat ayina girince baslamayi düşünüyorum en azindan yikayip utulerim sonra valiz hazırlarım yavaştan
Ebruacr Nuray1ilayda benimde 25 hafta canım daha bişey almadım bende kız benimkide ablasının sakladigim kıyafetleri var biraz bi kactane yeni doğan alçak hastane çıkışı filan
elvinimmm AzraFarah kalin battaniye 2 tane var birini annem birini kayinvalidem örmüstu 1 tanede hastane çıkışının icinde bulunan ince battaniye var
323832 Esracaa1 bende 26+3 oldum sezaryan olacağı için 10 Nisan doğumum erken olduğunu düşünüyorum 30.haftamda falan hazırlamaya başlarım ufak tefek eksiklerde var zaten
Nuray1ilayda Ebruacr ne guzel kız kardeşlik çok güzel olur gider sağlıkla gelsinler gerisi olur gider inşallah ben çok ağırdan aliyom galiba bir yerden başlamak lazim mi 🤷♀️ 30 haftalık olalım bı hayırlısıyla o zaman alırım herhalde ☺️
Ebruacr Nuray1ilayda aynen bende öyleyim valla canım alırım ya daha var diyip duruyorum 😁inşallah canım tek isteğim sağlıkla gelmesi biraz sıkıntılarımız var ama inşallah saglikla gelir
story Esracaa1 Mart sonu Nisan başı gibi görünüyor doğumum 29.haftalık olduk. Her şeyi yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz. İşte Şubat gibi kıyafetleri yıkayıp yerleştirmeye başlayacağız Allah’ın izniyle doğum çantasını da 32’den sonra yaparız inşallah