Serap334 Çok şanslısınız biricik doktorum oraya geliyor 🥺 Kendi adıma çok üzgün olsam da annemin memleketine gitmiş olmasi bir teselli benim için 👣 Doğuma ordayım Yaser hocammm 😇
Sula Serap334 merhaba doğum yaptınız mı Yaser hocaya gidiyorum bende merak ediyorum doğum nasıl geçiyor ilgili mi
Sumeyye_g Serap334 biga yazınısını görünce üniverstede okuduğum yıllar aklıma özledim oraları yazmak istedim öyle
aminehumamoms Sula merhaba hala yaser hocayamı gidiyosunuz memnunmusunuz acaba bende doğumumu orda sezeryan yapmayı düşünüyorumda sizinde ilk doğum mu
Sula aminehumamoms merhaba Yaser hocaya gidiyorum memnunum benimde ilk doğumum olacak son bir ayımız kaldı
Mertsmother aminehumamoms bende yaser beye gidiyorum sezeryan düşünüyorum yapan arladaşlarım var çok memnunlar
aminehumamoms Sula sezeryan mı olucaksınjz normal mi doktor hangi doğumu destekliyo acaba benimde 1 buçuk ayım kaldı inşallah sağlıklı ve kolay bir şekilde kucagımıza alırız çok korkuyorumm🥹
Sula aminehumamoms henüz doğumu konuşmadık ama benim normale cesaretim yok bu hafta gittiğimde konuşacağım sezeryan isteyeceğim bakalım hayırlısı kolaylıkla atlatırız inşallah 🙏🏻
aminehumamoms Sula siz kaç haftalıksınız peki doğumunuz nezaman olucak doğum yaptıgınızda benide bilgilendirirmisiniz memnun kalıp kalmadıgınıza dair 🥰
Sula aminehumamoms bugün tam 36 olduk hala gün vermedi doktorum haftaya alacağız günü inşallah bilgilendiririm sizi de 😊
aminehumamoms Sula canım sezeryan doğumun ücretinden bikgin varmı burda birisi 20bin oldugunu yazdı ama ben 15 500diye biliyordum
Sula aminehumamoms yaa bende en son 15bin 500 diye biliyordum ne ara 20 olmuş çok şaşkınım ocakta falan olur diye düşünüyordum pazartesi gideceğim sorayım sana da yazarım canım
aminehumamoms Sula bende şaşırdım vallla ama aradım dün hastaneyi 15.600dedi 1500le 2000 arasıda anestezi ve testler tutuyor dedi yazan kişide galiba bilmiyerekmi yazdı anlamadım