Suleglpk_22 Cansummmm Bence kızların da dediği gibi adet günün 1,2 gün sonrası yap benimde o zaman larda bende sen gibi heyecanlıyım inşallah ikimizde hamile oluruz hayırlısiyla
Cansummmm Suleglpk_22 ay inşallah duramıyorumm stresten inşallah seninde pozitif çıkar ben yinede çarşamba bi şansımı deneyecegim 🙏🙈
Suleglpk_22 anneolmakzoramagulusuyeter_ Bazen testler bizi şaşırttı ya meraktan hemen öğrenmek bilmek istiyoruz bende adet günüme daha var sabiretmeye çalışıyorm
Suleglpk_22 Cansummmm Hayırlısi neyse o olsun olmazsa moralini bozma hayırlısi böyleymiş dersin öbür ay tekrardan denersinuz inşallah hayırlı zaman da hamile olursun rabbim hayırlı zaman da versin
esnyz14 Suleglpk_22 ben adetim geciktikten 3 gün sonra yaptım. yaptığım gibi çift çizgi çıktı hiç sonucu beklemedim. hatta ilk defa test yaptığım için test bozuk sanmıştım 😂😂
Suleglpk_22 esnyz14 Hayırlısı olsun ilk başta bı şaşkınlık bı doğruluk Payi derken Allah sizede nasip etmis rabbim. Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah
esnyz14 Suleglpk_22 Allah razı olsun, Allah’ım size de pozitif görmeyi nasip etsin. Hepimiz sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza. 🤍 Dua ettim sizin için inşallah kabul olur🌼
Annesininbali_05 Adetime 5 gün vardı önden yaptım ikinci çizgi gayette güzel çıktı ilk silik gibiydi 5 dakika sonra koyulasti
Rabia_zeynep61 Suleglpk_22 1 hafta geçti test yaptım tek çizgiydi, evlendikten sonra da gecikmeler oluyordu, kist falan var diye düşünmüştüm 2 hafta geçince randevu aldım baktırmak için, gitmeden bi test daha yaptım kırmızı 2 çizgi çıktı sürpriz oldu biraz🙈
arirangg Suleglpk_22 Adet 1 gün gecikince kan verdim. Gebelik testi yapacaksan adet 3 gün gecikince yap