nur34_ Suleglpk_22 valla kuzum bilmiyorum garanti olsun diye gecsin biraz deniliyor bir kac gun gectikten sonrada yapılabilir yani
Suleglpk_22 selinsmother Ya ne güzel hayırlı olsun inşallah birgün bende test çubuğun da çift çizgi görürüm
nur34_ Suleglpk_22 hakkında hayırlısı olsun inşallah canm ben hic hamile oldugumu bilmiyordum mesela asiri sancm vardi agri kesici fln aliyordum hatta supriz oldu bize
Babykalamar Suleglpk_22 kaset test yaptim kipkirmiziydi cizgi. Sonra baska marka innovia mi neydi o testten de vardi elimde onuda yaptim ayni anda o da kirpkirmiziydi
Suleglpk_22 nur34_ Amin inşallah.ne güzel Allah korumuş ağri kesici almanıza rağmen rabbim hep korusun Sizede sürpriz olmuş ya
anneolmakzoramagulusuyeter_ Suleglpk_22 benim heyecandan bir gün geçince yapmıştım negatifti bir hafta SONRA yaptım pozitif çıktı
Suleglpk_22 anneolmakzoramagulusuyeter_ Bazen testler bizi şaşırttı ya meraktan hemen öğrenmek bilmek istiyoruz bende adet günüme daha var sabiretmeye çalışıyorm
Cansummmm Kızlar merhaba bende 5 aylık evliyim 13 ocak yumurtlama dönemimdi sizce test nezaman yapmalıyım adetim 5 ocak bekleyemiyorum napcam bilmiyorumda 🙏
Suleglpk_22 Cansummmm Bence kızların da dediği gibi adet günün 1,2 gün sonrası yap benimde o zaman larda bende sen gibi heyecanlıyım inşallah ikimizde hamile oluruz hayırlısiyla
Nursaygi Suleglpk_22 Adet tarihinden 3 gün önce kaset test yaptım çok çok silik bir çizgi vardı adet tarihinden 3 gün sonrada kan vermiştim. ☺️