Nhlhmz11 Mineserra bende çok uzun sürdü, donaxyl fitil verdi onun hiç bir zararı yok ama benimkini tam geçirmedi , artı travazol krem kullanıyorum şimdi , birde çıktığından beri elmalı sirkeli suyla hergun siliyorum .
kckfalmily Mineserra ayyy ben yaşadım ama öyle böyle bi mantar degildi o günleri hatırlamak bile istemiyorum. Gebeliğin 38. Haftasinda ağdaya gittim ve spatulayi degistirmediginden şüpheleniyorum ondan sonra basladi serüvenim. Asiri kasinti yerini sulu ve enfeksiyonlu mantara birakti özel bölgemi aynada görünce korkudan ağlamaya başladım ve soluğu kadin dogumcumdq almistim tabi oda şok oldu. Gunluk beyaz sabunla yıkadım fön makinasi ile kuruttuktan sonra travazol krem ve antibiyotik kullandım ama öncesinde batikon ile temizledim ve tekrar fön makinasi ile kuruttum bu şekilde 2 hafta 3 hafta sonra geçmişti cok sukur doktor bile o neydi öyle yaa dedi geçtikten sonra😳
Ness0 Mineserra ben zalain fitil kullandım iki tane bi de kremini çok acayip kaşıntım vardı yanıyodu tüm belirtiler vardı işte bu ilaçtan sonra hemen geçti
Nhlhmz11 mysweetbabyy doktor veriyor zaten , içine surmedigin sürece sıkıntısı yok . Daha yeni verdi doktor geçmediği için .
Edilek mysweetbabyy benim doktorum 7. aydan beri bu kremi önerdi kaşıntı olduğu an kullan dedi. Burada önerilen çoğu şeyden daha zararsız olduğu kesin.
mysweetbabyy Nhlhmz11 her ilac her hastaya verilmez bende de sürekli mantar oluyor ama travazol verilmiyor
Nhlhmz11 mysweetbabyy dışına vurmussa sıkıntı olmuyor dedi doktor , ben çok pinpirikliyim ilaç konusunda parol bile almadim . Ama mantarın içinde olan kısmından ziyade dışında da kabarcıklar oluştu yanma kaşıntı oldu. En son travazol verdiler .
mysweetbabyy Edilek hastaya göre değişir demek ki size kullanılması gerekmiş hicbi ilacı bu kadar basite indirgemek doğru değil
Edilek mysweetbabyy içmiyorsunuz. Lokal kullanıyorsunuz. Zararsız demedim, bir çok şeyden daha zararsız dedim.
Eda06 Mineserra ben daha çarşamba günü bu şikayetten gittim fitil olarak motiflor verdi onun dışında hiçbir fitili önermiyorum kullanamazsın dedi. Ama bu dediğim fitili devlet karşılamıyor kendin eczaneden alabilirsin krem olarakta gyno lomexin verdi. Başka krem kullanma dedi. Bu kremide alabilirsin reçetesiz. Ama günde bir kere 3 gün kullanabilirsin dedi. Sürersen biraz içiri doğru süreceksin canım
Kucuk_melegim Eda06 evt fitilin parcalari da var ama pecete koyduğum için bende sade sulu gibi gözüküyor
Eda06 Kucuk_melegim aşkım sakın peçete veya günlük ped tarzı şeyler kullanma. Bunlar mantarı tetikliyor. Bi an önce çıkar iç çamaşırını gerekirse günde 3 kere değiştir ama peçete koyma