Rabia04_09 fatiss Allah razı olsun. 15. Haftadan itibaren gelişim geriliği ve suyumda azalma vardı doktorunda ihmal oldu tabii. 29. Haftada acil doğuma alındım doğumdan 12 gün sonra bebeğim enfeksiyon kaptı yoğun bakımda vefat etti
fatiss Rabia04_09 anladim canim allah bundan sonrakilere omur versin melek olanda sana cennette sefaatci olsun ins
asyaaa_23 MasaAll Spinal anestezi yapicam sezeryan isteme sebebimde hamilelikten sonra hemoroid sorunum oluştu normal doğumda ıkınırken daha kötü olur diye korktum sezeryani sectim
zu98yb MasaAll hipertansiyon var bende kendim istemesem bile muhtemelen zorunlu olacaktim ama tansiyon sorunum olmasa bile en başından beri normal doğuma karsi hep olumsuz bakardim sezaryen ozellikle spinal anesteziyle yapilani hep bir dogum icin cok konforlu gelmiştir bana. Yani boyle bir firsat kullanabiliyorken tabi eğer bunu olmaniz bir saglik sorunu yaratmayacaksa bunun yerine normal doğum tercih etmek istemedim zaten aci esigi cok yuksek biri degilim. Tabi bu benim şahsi fikrim 🤷♀️☺
momyy__ MasaAll isteğe bağlı değil ama bende sezeryan oldum 39+3 de oldum oğluşum 3500 kilo doğdu hiç korkacak bişey yok öyle abartildigi gibi kesinlikle değil ameliyattan sonra bol bol yürümeye calis evet zorlanirsin ama aciliyo insan uzandikca iylesme sürecin uzar şimdiden geçmiş olsun
Canankyaisk Beni 39 da alacak canım, ama 39 u geçirmeyiz dedi. Bana kalsa 38 de olur, korkuyorum ya sancılarım erken olursa diye🤣
Yncrno Benim de sezeryan olacak 2.dogum. Ben tarih istemedim kendi gelince alalim dedim. Doktor da en fazla 39 haftayi beklerim, 40i beklemeyiz dedi.
120720 MasaAll Bebeğin durumuna bakılıyor sanırım. Benim isteğe bağlıydı ama 37+6 da aldı doktorum gelişim problemi olmaya başlamıştı. İstekle değilde mecburi oldu biraz sonradan 🙂 Sorun olmasa sanırım daha bekletecekti doktorum