mnclk Feyzaclk elinizden geldigince yataktan kalkmamaya çalışın benim için doktor evde olsan simdiye doğurmuştun dedi burda yata yata uzadı dedi
Simya Feyzaclk benmde öyleysi cnm normal ilerliyordu aynı uzunluktaydı seninle.. Haftada dikiş atsak mı atmasak mı derken 18 de 25 e düştğ ve riske atmadık direk dikiş atıldı
ikibaloglanannesi Haftanıza göre kısa geldi. Ben 34’üm 30mm benimki. Ona rağmen doktorum yat dinlen 36’ya kadar dedi. Bol bol dinlenin. İlişkiye girmeyin. Yemek wc dışında kalkmamaya çalışın bir süre. Haftanıza erken olduğu için dikiş atılabilir.
Feyzaclk ikibaloglanannesi anlıyorum ama böyle riskler varsa doktorun uyarmamasını anlamıyorum. Yani mm hiç değişmeden hamilelik süreci devam etmiyor mu son haftalara kadar . İncelme herkeste mutlaka oluyor mu onu anlamadım
AyFa1608 pamukprensesss inşallah ya bütün hamileler sıkıntılı artık. Kayınvalidem falan anlatıyor 8-9 tane doğurmuş doğum sancısına kadar tarlada çalışıyormuş hiç kontrole bile gidilmiyormuş ama doğurduklarının maşallahı var biz niye böyleyiz bi zamanda bilmem🤦
pamukprensesss merveklsy amin inşallah aslında 2-3 muayene de bir ölçüm yapsa sıkıntı olmaz önlem almış olur
pamukprensesss AyFa1608 aah aaah gerçekten öyle kime desem bizim zamanımızda böyle değildi çok hastaneye gidiyorsun falan diyor bende istemem ama eskiler kadar ya sağlıklı değiliz yada hamilelik değişti artık bir sürü sorun çıkıyor
Elvancn pamukprensesss benim kasılmalarim dolayı sürekli Altan ultrason bakiyor doktorum sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum böbrek büyüme var taş var 🤦kaynanam 1 ay yanımıza geldi sözde bana bakmaya gelmiş ee sen surekli hastaneye gidiyorsun benim kızlarım böyle değil birgün gitmedi eltim basediyor 3 tane doğurdu her iş yapıyor du sen çok nazlisin ben ne eziyet çektim hamilelikte diuo sen herşey yiyon sürekli yatiyon abartiyon dedi oğlum parası hastaneye gidiyor neler neler diyo hakkım helal etmiyorum iki büklüm sancı çekiyorum idrar kan geldi para gidiyor diye canı gitti resmen kadının eşim işteyken eşim işte geldi mi kuzu kesiliyor piskolojik baskı verdi şükür gitti doğum gelme dedim ✋ve ben 4 yıl sonra iki tup bebek tedavim negatif sonuçlandi normal yolla şükür hamile kaldım ve sorun bende yoktu esimdeydi Sprem azlığı vardı tüp bebek çok eziyet çektim dedim diyo iğneler girmiyordu tedavide heryeirm.mosmordu resmen ağlıyordum rabbim kimseye yaşatmasın en son patladım kaynanam ben çektiğim eziyet siz cekmedin dedim laf sokmaya mi geldin dedim 😡
Feyzaclk Elvancn helal edilesi bir insan değilmiş zaten kayınvalideniz. Cahil cahil konuşmuş şükür edeceğine. Hamileyken haraket edebilenler çok daha şanslı. Yatmak zorunda olmak hasta gibi geçirmek çok çok zor. Ben bunları yaşamıyorum çok rahatım ama o kadar içim huzursuz ki yani şu rahim ağzı uzunluğu yüzünden. İnsanı keyiften yatıyor sanıyor bu cahiller
pamukprensesss Elvancn Allah’ın dan bulsunlar inşallah ne kadar acımasızlar. Bu oğullarının parası mevzusunuda sinir oluyorum biziz aile olan o para eşimle benim param sanane nereye harcadığımızdan şaka gibiler. Benim de rahim ağzı kısalığı yüzünden dinlenmem gerekiyor tüm işleri eşim yapıyor yemekti temizlikti öğlen yemeğe gelir gelince bana da kahvaltı hazırlar kalkmayım diye ama annesine en ufak bişey söylemiyor söylese bizde doğurduk hiç yatmadık midemiz bulandı yine yemek yaptık. Çok hastaneye gidiyorsun çok ilac kullanıyorsun sanane yani sanane ya. Eşime annesine iş yaptığını söylemeye çekinir resmen kadın sürekli laf sokuyor
Elvancn Feyzaclk dikkat edin yormayın kemdinizi haftanın küçük rahim ağzı kisaliginiz için progestan iciyormusunuz ayaklarıniz yüksek tutun uzanın iyi olur ihsallah bol su için 🤲 rabbim hepimize yardımcı olsun evet çok zor iş yapmıyorum sadece yemek yapıyorum diğerlerini eşim yapıyor sürekli dinleyip yatıyorum şükür 26+6 olduk 🤲böbrek büyümesi benim endişe ettiriyor
Elvancn pamukprensesss aynen resmen bizi yönetmye çalışıyor benim eşim asker oğlum yoruluyor işten geliyor birde ev işi yapıyor erkek iş yapmayı bilmez bilmiyorsa öğrensin dedim bende .oo her dk laf sokmasından sinir oldum aklıma geldikçe gıcık oluyorum 🥴Allh in cezasi böylelerine anne denmez vicdansız resmen en son ağladım ben hamilelik riskli geçiyor ihsallah kızımı kucağıma alırsam hepsi geçecek iyi olacam ama kınıyorsun ya beni ihsallah sen hastanelere düşersin dedim 🤲 iyuki bunlar doğurmuş ama anne olamamislar vicdani merhameti olmayan kadın a ben anne demem ✋ Allah im görüyor canım ihsallah hepsi geçecek kendi bize söyledi laflar için pişman olurlar ihsallah ozman da af etmem
Aysenur222 pamukprensesss canım alltanmı muayne etti seni ben biraz tedirginim bende kontrol etcem 16 haftada
pamukprensesss Aysenur222 evet alttan muayene edildi ilk 23. Haftada detaylı ultrasonda doktor ölçelim dedi alttan daha doğru olur dedi o şekilde ölçtüldu öncesinde hiçbir bilgim yoktu ihmal etmeyin mutlaka ölçülsün korkmayın acılı veya zor bir işlem değil
Aysenur222 pamukprensesss gebelik baya ilerlediği için alttan muayneden korktum o yuzden yoksa daha önce oldum gebelik olunca korkuyor insan