SaEmtFzt memnum olanda var ama ben ve benim gibi memnun kalmayanda bi o kadar çok. Benim bi kaybım oldu. Ebru hoca bunu normal karaılasada ben yinede genetik testler yaptırmak istedim iyikide yaptırmısım. Kan pıhtılaşması çıktı ikinci gebeliğimde coşkun hoca öğrendiğim andan itibaren iğneye başlattı ve çok şükür kalp atışını bu sefer duyabildim. Ebru hoca, kalp atışını duyduğumuzda ipneye başlarız demişti bunu bikaç hocaya sordugumda olur mu öyle sey zaten kalp arısını duymak için vücut onu pıhtı olarak arıp düşüğe sebeb olmaması için erkenden öğrendiğiniz gibi iğneye başlamamız lazım dediler ki ben bile doktor olmadıgım halde mantıken boyle olur diye düşündürdü. İlk gebeliğimde kalp atışını duymadık hiçbir önlem progestan yada kan pıhtılasması ihtimaline karsı bi bişey bi çaba asla olmadı. Zaten kadın buz gibi. Dediğim gibi memnun olanda var ama bana geçmedi. Coşkun hocaya ne sorsam anında dönüyor aynı sekilde asistanı ebru hanımda. Bu süreçte inanılmaz yanımızdalar eşim de bende iyiki dedik. Ebru hocanın ben sadece problemsiz gebelere doğum yaptırdığını düşünüyorum. Riskli gebelikler, takib edilmesi gereken gebeler bende ona göre değil onun alanı değil eksik kalıyor