Rumeysaylz Rasev Tatlım benim demek sende kavuştun miniğine. Çok sevindim ikinizde hep iyi olun inşallah 😍 🙏 Darısı da bana canım inşallah hayırlısıyla 😊aramızda 3 gün vardı sadece seninle bende salı günü sezeryan için gün alacağım kızıma kavuşmak için 🙈
Deletedmom15257 Rasev canim yaakuves başı çok zor ama çok.sukur iyi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insalah sağ salim alır evine gidersin 🤗😘
Rasev Deletedmom15257 çok saol canim❤️😍evetya canim cekemeyen anlamaz😣bugun gittim kizimi gormek icin gosdermediler bile getircez dediler hala getirmediler.
Deletedmom15257 Rasev işte o söyledikleri hayır cümlesi insani mahvediyor tabiki yaşayan anlar.. Ama allah kimseye yaşarmasın böyle acı gunleri
Maviii Rasev hayırlı olsun senin için hem zorlu hem sevinçli bir süreç olmuş, Rabbim ömür boyu sağlıkla sıhhatle sizi korusun
Rasev Deletedmom15257 amin canim amin şimdi getirdiler yanima opdum kokladim ya cenneti yasadim sanki😍🙈
sudamlasi Rasev Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim zorlu yollardan geçmişsin ama sonu mutluluk😍Allah bebeğinin bahtını açık etsin hayırlı evlat olsun inşallah🙏🏻
mucizemizibekliyoruzz Rasev sağlıkla evinize götürürsünüz inşallah analı babalı büyüsün 😊 Yaşınız çok küçük bir tek ona takıldım, eminim korkmuşsunuzdur olanlardan.
1850 Rasev göz yaşları içinde okudum cok duygulandım. Allah cocugunuzu sıze bağışlasın.hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün 👶🏻
SuheylaCem Rasev Hayırlı olsun,normalde aynı gidiyorduk.Allah uzun,sağlıklı ömür versin.Güle güle büyütün minnoşunuzu,darısı başımıza😊
kymkkymk2106 Rasev ayyycnm bnm yeni gördüm postu Allah sağlıkla büytmeyi nasip etsin çok sevindm inşallh herşey daha yoluna girer evinde bebeğinle eşinle mutlu huzrlu sağlklı günlerle bebeğini büytrsn Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın 😘❤️
Rasev kymkkymk2106 çok saol canim benim😍benim kiz erkenci cikdi darisi basina inşəAllah sagsalim kucagina al minnosunu😍❤️
Tosbik Rasev canimmm hadi gözün aydin 😍.. sende bitirdin zorlu süreci. Allah bagışlasın güzel bebegini 🤗