Minikmucizelere Aysll33 canım ztn adetin anca geçmiştir stres yapma hemen herkesin farklı farklı oluyo 20-30 ile öğrenene var 400-500 lede Adetin geçti mi ne kadar geçti gectiysede
Mery60 Aysll33 önemli olan 2 günde bir 2 kat artması kendine çok fazla sıkıntı yapma uzan dinlen zor biliyorum ama rahat olmaya çalış Rabbim en hayırlısını versin İnşaAllah
Hallerimvarbenim Aysll33 Canım herkesin farklı oluyor değeri önemli olan o değil değerin artış miktarı
Hallerimvarbenim Aysll33 Kuzum olsun 5le bile öğrenmeler var regli tarihin baz alındığı için dört haftalık olarak görünüyor ama muhtemelen yeni dölleniyor daha en son ki ilişkinde yumurtan tutmuş
BuseGamze Aysll33 Korkmayın bende 12 ile öğrenmiştim hatta bana embriyo’yu yolda yakalamissin demişlerdi şuan 34+1 haftalık hamileyim düzenli kan verin artışı takip edin kalbinizi ferah tutun 🤗
Iscn Aysll33 bende 26 ile öğrenmiştim önemli olan düzenlı artması doktorunuzla konuşun ıkı gune bir kan verdirıyorlar
Haticekhrm Ben pazar günü 26 ile ögrendim dün verdim kan tahlili beta 214 çıktı benimde son adet tarihim 13 aralık